Δε θα μετέχει στην υπεράσπιση του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του.

Ο κ. Βασίλης Σπύρου ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση και την υπεράσπιση του κατηγορουμένου επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Αυτή η εξέλιξη έρχεται λίγο πριν ο καθ΄ομολογίαν δράστης μεταβεί στον ανακριτή.

Ποιος είναι ο Βασίλης Σπύρου

Ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου είναι ένας από τους πλέον γνωστούς ποινικολόγους της Αθήνας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε “κατέβει” στις Εκλογές με την “Ένωση Κεντρώων” του Βασίλη Λεβέντη!

Τι ανέφερε ο ίδιος όταν ήταν υποψήφιος με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη:

“Γεννήθηκα στην Αθήνα την 28η Οκτωβρίου του 1975 και κατάγομαι από τα Ιωάννινα. Είμαι γιος του εξαίρετου αρεοπαγίτη Σπυρίδωνα Σπύρου ειδικού ανακριτή στην «υπόθεση Κοσκωτά» και μέλους του ειδικού δικαστηρίου της εποχής εκείνης, ο οποίος υπήρξε άριστος καθοδηγητής στην πορεία της ζωής μου.

Πραγματοποίησα σπουδές στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Ματσεράτα Ιταλίας και εν συνεχεία στη Νομική Σχολή Αθηνών από όπου και αποφοίτησα. Επίσης, είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημόσια Διοίκηση.

Εργάστηκα στο Δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και κατόπιν ίδρυσα το προσωπικό μου γραφείο, ασκώντας μάχιμη δικηγορία σε συνεργασία με την ομάδα που δημιούργησα.

Είμαι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης ποινικολόγων και της Ένωσης ευρωπαίων ποινικολόγων.”

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις