Στην Αλόννησο έφθασε λίγο πριν από τις 18.00 της Τρίτης η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς, μαζί με την εγγονή της, την ενός έτους Λυδία. Η μικρή Λυδία, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, θα ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή σε ένα νέο περιβάλλον, στο σπίτι της οικογένειας, με τους γονείς της δολοφονημένης μητέρας της.

Γιαγιά και εγγονή αφότου έφθασαν στο νησί, μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο, και μαζί με μια καλή φίλη της κ. Σουζάν πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στο νησί. Λίγο μετά, η μητέρα της Καρολάιν και γιαγιά της μικρής Λυδίας, έβγαλε την εγγονή της στο μπαλκόνι. Κρατώντας την μια σφιχτή αγκαλιά, οι δύο τους κοίταζαν την θάλασσα.

Νωρίτερα το πρωί, μετά την απόφαση που δίνει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στην οικογένεια της Καρολάιν, η μητέρα του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, συνοδευόμενη από τον άλλο της γιο, παρέδωσε την εγγονή της στην οικογένεια της 20χρονης.

Η μικρή Λυδία θα περάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής της στον τόπο που μεγάλωσε και η αδικοχαμένη μητέρα της. Από την πλευρά τους, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα μπορούν να βλέπουν το παιδί μόνο στην Αλόννησο, πέντε φορές τον μήνα, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00. Θυμίζουμε ότι από τον 32χρονο έχει αφαιρεθεί προσωρινά η γονική μέριμνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις