Τη δική της εκδοχή για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά στο σπίτι της δίνει η 52χρονη ουκρανικής καταγωγής, η οποία καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε 30 μήνες φυλάκιση.

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε καραντίνα, στις φυλακές Δομοκού, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η 52χρονη, μιλώντας στο OPEN, υποστήριξε ότι δεν έμενε στο σπίτι της. «Ο άνθρωπος ήτανε να φύγει, κάποια στιγμή θα έτρωγε και θα έφευγε. Μεσολάβησαν 3 ώρες; Μπορεί να ήταν 3μιση», υποστήριξε. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Χρήστος Παππάς «ήθελε λίγο να φρεσκαριστεί, να τακτοποιήσει κάποια πράγματα που είχε και να φύγει».

Μάλιστα σημείωσε: «Θα μπορούσα εγώ να του κλείσω έτσι την πόρτα κατάμουτρα και να πω φύγε… Μπορούσα; Δεν το ήθελα. Ήθελα να δω τι γίνεται… Ήθελα να μάθω… Άσχετα που δεν μου μίλησε για τίποτα».

Η 52χρονη, που πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα το 2017, υποστήριξε ότι κάποιοι προφανώς είδαν τον Χρήστο Παππά και τηλεφώνησαν στην αστυνομία.

«Εγώ είμαι νομοταγής άνθρωπος. έπρεπε να καλέσω τις αρχές. Γιατί δεν το έκανα; Δεν φοβήθηκα ότι θα μου κάνει κάτι προς Θεού, αλλά δεν ήθελα τον άνθρωπο που σέβομαι, να του δείξω περιφρόνηση», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις