Και για άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της νεαρής κοπέλας στην Ηλιούπολη, έκανε λόγο η δικηγόρος της, Αντωνία Λεγάκη.

«Όπως είπα ήδη, υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι που δεν έχουν συλληφθεί. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία. Στο κύκλωμα εξαναγκαστικής πορνείας, στο κύκλωμα trafficking. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κατονομαστεί πλήρως, με ονοματεπώνυμο, από το κορίτσι», ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, η κ. Λεγάκη.

Και προσέθεσε το εξής: «Τα στοιχεία έχουν δοθεί στην αστυνομία. Ακόμα δεν έχουν συλληφθεί. Και επειδή ακόμα εμείς δεν μπορούμε να έχουμε δικογραφία, δεν μπορώ να ξέρω τι άλλο έχει κατασχεθεί σε ό,τι αφορά άλλα στοιχεία».

Παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και στο MEGA, τονίζοντας πως «υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατονομάσει ό,τι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα».

Όσο για το πού είναι η κοπέλα, η κ. Λεγάκη ανέφερε πως είναι στο σπίτι της. «Είναι στο σπίτι της με τη μητέρα της. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι τραυματισμένο το κορίτσι, ψυχικά και σωματικά. Έζησε έναν εφιάλτη με τον αστυνομικό να προσπαθεί να της δώσει ναρκωτικά», φανέρωσε η κ. Λεγάκη στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις