Νέα δεδομένα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του αστυνομικού, που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει η νεαρή, ο 39χρονος την εξανάγκασε να υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής ταινιών ακατάλληλων για ανηλίκους “Sirina”, ώστε να συμμετέχει και η ίδια σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η σύναψη της συνεργασίας προχώρησε “με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος”.

Χωρίς να γίνεται αναφορά στο αν οι ιθύνοντες της “Sirina Entertainment” είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε μεταξύ της κοπέλας και του 39χρονου, η εταιρεία αναφέρει πως “πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους”, καταδικάζοντας παράλληλα “τέτοιες συμπεριφορές”.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο αστυνομικός, είναι λάτρης των αισθησιακών ταινιών, ενώ είχε επαφές με εταιρείες παραγωγής τέτοιων ακατάλληλων για ανηλίκους έργων. Μάλιστα, κατά την προσαγωγή του, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι φορούσε μπλούζα με το λογότυπο της Sirina, ενώ είχε δείξει την προτίμησή του προς τη συγκεκριμένη εταιρεία και μέσω αναρτήσεών του.

“Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι”

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωσή της τα εξής:

“Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών “Sirina Entertainment” οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την “Sirina Entertainment” και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία “Sirina Entertainment” με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις