Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο και τις τελευταίες δραματικές στιγμές της ζωής της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Τα νέα στοιχεία αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 30χρονος  ναξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα πριν τη πετάξει στα βράχια και την αφήσει να ξεψυχήσει αβοήθητη στη θάλασσα.

Οι κακώσεις που διαπιστώθηκε ότι έφερε η σορός της άτυχης Γαρυφαλλιάς και κυρίως οι κρανιογκεφαλικές μπήκαν στο μικροσκόπιο του επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, που χειρίζεται ιατροδικαστικά την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία παραπέμπουν σε χειροδικία και έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο 30χρονος στην ανάκρισή του.

Το τραύμα στο μάτι

Συγκεκριμένα η 26χρονη φέρει ένα ύποπτο τραύμα στο μάτι που δεν αποκλείεται να προήλθε  από μπουνιά.

Το χτύπημα αυτό δόθηκε πριν η 26χρονη Γαρυφαλλιά καταλήξει στη θάλασσα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν προκύπτει από την πτώση της στα βράχια, όπως οι κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της. Αυτό το τραύμα προβληματίζει τις αρχές που εξετάζουν αν ο 30χρονος έδειρε το θύμα πριν το σπρώξει στο θάνατο.

Ο ιατροδικαστής αύριο θα λάβει φωτογραφίες, ενώ θα έχει στα χέρια του και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να αναπτύξει πιο ασφαλή συμπεράσματα. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη νεκροψία ο Ηλίας Μπογιόκας είχε αναφέρει ότι ο θάνατος της νεαρής κοπέλας προήλθε από πνιγμό διά θαλασσίου ύδατος επί βάθους κακώσεων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις