Γίνει και εσύ #Futureproof! Γιατί το μέλλον σού ανήκει. Η περίοδος της πανδημίας ανέδειξε το ρευστό οικονομικό περιβάλλον, το οποίο απαιτεί ευελιξία, αντοχή και προσαρμοστικότητα. Ωστόσο, απαιτεί και την ανάγκη για καινοτομία σε συνθήκες πίεσης.

Ιnternships

Στο Deree εστιάζουμε στη δημιουργία προσωπικοτήτων που θα βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη. Δίνουμε έμφαση στη θωράκιση του μέλλοντός τους, παρέχοντας περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες θα διατελέσουν και τα κλειδιά της επιτυχίας ενόψει της συνέχειας. Κύριο μέλημά μας είναι η δημιουργία αντοχής και προσαρμοστικότητας. Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια παίζει η πρακτική άσκηση, η οποία βοηθάει τον φοιτητή, πέρα από το να έρθει σε μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο που αγαπά, να μπορέσει να ωριμάσει και να προσαρμοστεί ομαλά στον κόσμο της εργασίας.

Τονίζεται πως το Γραφείο Career Services στο Deree λειτουργεί με βάση τα αμερικανικά και διεθνή πρότυπα που ακολουθούν άλλα γραφεία διασύνδεσης παγκοσμίως.

Για εμάς, οι φοιτητές μας δεν απλοί αριθμοί. Είναι οι προσωπικότητες που θα χτίσουν το μέλλον, γι’ αυτό και το 71% των εργοδοτών δηλώνουν πως οι απόφοιτοι του Deree είχαν σημειώσει επιδόσεις «πολύ ανώτερες των προσδοκιών» στα key competencies κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους.

Career Services

Μέσα από τη συνεργασία με κορυφαίους καθηγητές και τις πιο σύγχρονες και πάνω από όλα ασφαλείς εγκαταστάσεις μας, οι #Futureproof μας θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να είναι έτοιμοι για την σύνδεση με την ανταγωνιστική αγορά εργασίας, από την πρώτη κιόλας μέρα, μετά την αποφοίτησή τους.

Μαζί με την πρακτική άσκηση, το Career Services είναι πολύ δυνατό στις υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού. Στο Deree, σύμφωνα με το αμερικανικό σύστημα, δεν είναι υποχρεωτικό να επιλέξει ο φοιτητής κατεύθυνση τα δύο πρώτα χρόνια των σπουδών του. Έτσι, μπορεί να δοκιμάσει μαθήματα γενικής παιδείας, να βρει τις κλίσεις και τα ταλέντα του και ύστερα να αποφασίσει ποιο αντικείμενο του ταιριάζει.

Για συμβουλευτική καριέρας μπορούν να προσέλθουν στο Γραφείο Career Services οι νέοι που μόλις ξεκινούν τις σπουδές τους στο Deree. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν τρόπο χαρτογράφησης των ενδιαφερόντων τους και των ειδικών κλίσεών τους που θα τους βοηθήσει να κάνουν επιτυχημένες επιλογές καριέρας και ζωής.

Career Days – 45 χρόνια υπηρεσίας

Τα Career Days αποτελούν την «κορωνίδα» των εργασιών του Γραφείου. Πρόκειται για μια ετήσια επαγγελματική έκθεση που συνδέει εκπροσώπους της αγοράς με τους φοιτητές του Deree, με απώτερο στόχο την ευκαιρία μίας συνέντευξης.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο Career Days 2020 (το πρώτο virtual event στην ιστορία του θεσμού λόγω πανδημίας) πήραν μέρος 103 εταιρείες και 167 recruiters, 138 φοιτητές και απόφοιτοι, οι οποίοι εξάσκησαν τις δεξιότητές τους στις συνεντεύξεις μαζί με έμπειρους recruiters, λαμβάνοντας μάλιστα εξατομικευμένη καθοδήγηση σχετικά με το πώς να βελτιώσουν την απόδοσή τους ενόψει των Career Days.

Περισσότερα για τα Career Days 2020, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Όραμά μας για τους #Futureproof μας, είναι η επίτευξη των υψηλών τους στόχων, με τη φιλοσοφία της προβλεψιμότητας και της ανάπτυξης μεθόδων ελαχιστοποίησης των επιπτώσεων από πιθανές πιέσεις μελλοντικών γεγονότων. Γιατί εδώ είμαστε πανέτοιμοι για τις επόμενες προκλήσεις.

Μαζί, με τη δύναμη της γνώσης θωρακίζουμε το μέλλον!

Δες ΕΔΩ αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το #Futureproof!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις