Την ώρα που ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς βρίσκεται στον ανακριτή, η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει τους φόβους για μαρτυρικό θάνατο της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει στην έκθεσή του ότι η κοπέλα πρώτα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της και στη συνέχεια σύρθηκε στα βράχια πριν την πετάξει ζωντανή στη θάλασσα.

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας στην έκθεσή του αναφέρει πως στο πτώμα της Γαρυφαλλιάς υπάρχουν τραύματα που προέρχονται από ξυλοδαρμό πριν πέσει στη θάλασσα. Οι μώλωπες στο μάτι της νεαρής γυναίκας είναι από το χέρι του 30χρονου, ενώ οι εκδορές στο σώμα της ήταν από το σύρσιμο στα βράχια λίγο πριν την πετάξει στη θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιάννη Βλάχο, «έχει σοβαρό ψυχικό πρόβλημα για το οποίο είχε δοθεί για πολλά χρόνια φαρμακευτική αγωγή, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε διακοπεί αυτοβούλως από τον 30χρονο». Παράλληλα, αν και ο 30χρονος έχει ομολογήσει το έγκλημα του, σύμφωνα με τον κ. Βλάχο «δεν έχει συνείδηση της πράξης του. Την πρώτη φορά που τον είδα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, τη δεύτερη φορά ήταν πιο εύκολη η επικοινωνία».

Μάλιστα, ο 30χρονος μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 21 Ιουλίου 2021, στο νοσοκομείο με ζητήματα μνήμης και επιληπτική κρίση. Εξετάστηκε από τον αρμόδιο γιατρό, ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να νοσηλευτεί. Πήρε αγωγή και σήμερα είναι καλά στην υγεία του. Λίγα λεπτά μετά ο 30χρονος πήρε εξιτήριο και με περιπολικό μεταφέρθηκε στον ανακριτή, όπου και θα απολογηθεί. Πληροφορίες που έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας του 30χρονου δεν επιβεβαιώθηκαν.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ενώπιον του ανακριτή, ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και κατόπιν οι δύο λειτουργοί θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση που θα έχει ο κατηγορούμενος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης Αλέξης Κούγιας σε σημερινή του δήλωση αναφέρει:

“Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο Έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως”. (Διαβάστε περισσότερα)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις