Το δρόμο για τις φυλακές αναμένεται να πάρει σήμερα ο γνωστός κωμικός πρωταγωνιστής, Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την απόφαση της 15ης τακτικής ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων να προφυλακιστεί μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σήμερα το πρωί ενδέχεται ο Πέτρος Φιλιππίδης να μεταχθεί από την ΓΑΔΑ που διανυκτέρευσε χθες στην πρώην Σχολή Ευελπίδων για να πάρει από τον εισαγγελέα εκτέλεσης των ποινών το φυλακιστήριο. Όμως, δεν αποκλείεται, με το επιχείρημα του COVID-19 να διαβιβαστεί μόνο η δικογραφία στον εισαγγελέα εκτέλεσης των ποινών, χωρίς δηλαδή, να μεταχθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Όποια εκδοχή από τις δύο και αν επικρατήσει, είναι βέβαιο ότι ο ηθοποιός θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές, ως προσωρινά κρατούμενος. Αναμένεται, σήμερα το μεσημέρι, να ξεκινήσει η μεταγωγή του στις φυλακές. Πάντως, ότι και να γίνει πρέπει να φτάσει στις φυλακές πριν την Δύση του ήλιου, αφού μετά, δεν επιτρέπεται να ανοίξουν οι πύλες του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ο Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγεί στις φυλακές της Τρίπολης, εκεί δηλαδή που οδηγούνται όλοι οι βιαστές προκειμένου να προστατευτούν από τους υπόλοιπους κρατούμενους και ειδικά τους βαρυποινίτες. Στις ίδιες φυλακές, αυτές της Τρίπολης, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού

Παρόλο που ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, δεν κατάφερε τελικά να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα, καθώς αποφάσισαν να οδηγηθεί στη φυλακή.

Μάλιστα ο ηθοποιός στο άκουσμα της απόφασης δεν πίστευε στα αυτιά του. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας, τα πρώτα του λόγια ήταν:

«Δεν το πιστεύω. Δεν το περίμενα αυτό που κάνατε. Δεν είναι δυνατόν…».

Στο πλευρό του γνωστού κωμικού ήταν η σύζυγος και ο γιος του, οι οποίοι, επίσης, δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς. Ο ίδιος είχε πάντως -σύμφωνα με πληροφορίες- τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις