Στην ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού με ψεύτικη φωτογραφία από το περιστατικό με τους μαθητές και τη γέφυρα από θρανία στο πλημμυρισμένο σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας, απαντούν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής συνόδευσε τη fake φωτογραφία από το πλημμυρισμένο σχολείο με ένα προσβλητικό σχόλιο.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανός:

Η αληθινή φωτογραφία:

Η απάντηση του Συλλογου: «Απαιτούμε μια δημόσια συγγνώμη για τις χυδαίες κατηγορίες που εξαπολύσατε»

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει πως ο Γρηγόρης Ψαριανός φαίνεται να προτιμάει την προπαγάνδα έναντι της ενημέρωσης «διότι μια μικρή ελάχιστη έρευνα θα αρκούσε για να συμπεράνετε τις πραγματικές διαστάσεις όσων εκτυλίχθηκαν στις 14/10 στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας». Ωστόσο, όπως συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος θα θεωρήσουν πως ήταν «σφάλμα» από τον πρώην υπουργό και γι’ αυτό απαιτούν μια δημόσια συγγνώμη.

Η απάντηση του Συλλόγου στον Γρηγόρη Ψαριανό:

«Εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια κύριε Ψαριανέ. Δεν είμαστε εμείς ούτε οι μαθητές μας συνηθισμένοι ούτε να χειραγωγούμε, ούτε να θεωρούμε τον ελληνικό λαό ηλίθιο. Και μακριά από εμάς κάθε μορφή προπαγάνδας.

Αντίθετα, εσείς φαίνεται να την προτιμάτε έναντι της ενημέρωσης. Διότι, μια μικρή, ελάχιστη έρευνα θα αρκούσε για να συμπεράνετε τις πραγματικές διαστάσεις όσων εκτυλίχθησαν στις 14/10 στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας.

Καλοπροαίρετα, με κίνδυνο διολισθαίνουμε στην αφέλεια, θα θεωρήσουμε πως η προβολή μιας ολοφάνερα μονταρισμένης φωτογραφίας – όπως τόσες που κυκλοφόρησαν – ως πραγματικής οφείλεται σε σφάλμα. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, απαιτούμε μια δημόσια συγγνώμη για τις χυδαίες κατηγορίες που εξαπολύσατε. Διαφορετικά, θεωρούμε ότι πρόκειται για συνειδητή εξαπάτηση των πολιτών και συκοφάντηση της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Σε αυτή την περίπτωση, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις