Ένα φορτηγό όχημα το οποίο μετέφερε βαγόνι του μετρό Θεσσαλονίκης κόλλησε στο φανάρι του Φοίνικα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής το πρωί της Τετάρτης. Στο σημείο έσπευσε η τροχαία ώστε να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό του οχήματος, ενώ προσωρινά είχε διακοπεί η κυκλοφορία στο σημείο.

Tο όχημα φέρεται να κόλλησε στην προσπάθεια του οδηγού να στρίψει προς τα ανατολικά, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές στο διαχωριστικό κράσπεδο.

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο 16ος συρμός του Μετρό

Έφτασε λίγο πριν τις 10 σήμερα το πρωί ο 16ος συρμός του Μετρό Θεσσαλονίκης και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να μπει στη συντήρηση, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος.

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό μιλώντας στη Voria.gr σημειώσε πως έγινε σήμερα η τοποθέτηση δύο βαγονιών του Μετρό και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες άλλος ένας συρμός θα φτάσει στην πόλη ενώ τον Ιανουάριο θα έρθει και ο τελευταίος.

Στο μεταξύ, ο κ. Ταχιάος ανέφερε πως στις 3 Δεκεμβρίου αναμένεται η εκδίκαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας μίας προηγούμενης προσφυγής για τα αρχαία του σταθμού Βενιζέλου ενώ τόνισε πως έχει κατατεθεί ακόμα μία, για την οποία όμως δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση καθώς είναι σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

Παράλληλα, επανέλαβε πως στόχος είναι το μετρό της Θεσσαλονίκης να παραδοθεί στην πόλη μέχρι το τέλος του 2023, όπως έχει δεσμευτεί σχετικά η κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις