Νοσοκομείο Βόλου: Πέντε θανάτους από κορονοϊό καταγράφει σήμερα το νοσοκομείο του Βόλου. Οι πέντε αυτοί θάνατοι έρχονται να προστεθούν στους έξι που καταγράφηκαν την πρώτη ημέρα της εβδομάδας τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου και στον ένα τη χθεσινή ημέρα, Τρίτη 9 Νοεμβρίου. Δηλαδή 12 θάνατοι σε τρεις ημέρες.

Σε συναγερμό για τη διασπορά

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου, Ντίνος Μηνδρινός, υποστήριξε ότι η «η αγωνία μας είναι αν μεγαλώνουν οι εισαγωγές που θα μπουν αυτοί οι άνθρωποι και τι θα απογίνουν. Εμείς κάναμε συνάντηση απευθείας με την υφυπουργό και είπαμε τα αιτήματά μας. Η επικοινωνία μας θα συνεχιστεί. Ο χρόνος ήταν ιδιαίτερα πιεσμένος. Ακούσαμε διάφορα. Για ιδιώτες γιατρούς, για λύσεις που δρομολογούνται. Δεν θέλησε να δεσμευτεί ούτε για τους συμβασιούχους, ούτε για τους εργαζόμενους που οι συμβάσεις τους λήγουν τον επόμενο μήνα. Επανερχόμαστε κάνοντας έκκληση και στους βουλευτές να θέσουν το θέμα εκ νέου. Δεν περισσεύει κανείς. Είπαμε και για τους ανθρώπους σε αναστολή».

Νοσοκομείο Βόλου: Προκαταρκτική έρευνα για τη διασπορά στην Α’ παθολογική κλινική

Το Νοσοκομείο του Βόλου βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αυτό υποστηρίζουν με κάθε τρόπο οι νοσοκομειακοί γιατροί που υπηρετούν σε αυτό και πολύ περισσότερο οι γιατροί πρώτης γραμμής και covid περιστατικών.

Στο πλαίσιο αυτής της έκτακτης συνθήκης λόγω πανδημίας προκλήθηκε και διασπορά σε μη Covid κλινική και συγκεκριμένα στην Α’ Παθολογική Κλινική στην αρχή με τέσσερις μολύνσεις ασθενών και στη συνέχεια με τη μόλυνση δύο γιατρών.

Για τη διασπορά του ιού της πανδημίας σε κλινική μη covid η Εισαγγελία του Βόλου έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα, ώστε να διαπιστωθούν αν και ποιοι έχουν την ευθύνη της διασποράς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις