Άλιμος σχολείο θέρμανση: Ένα απίστευτο περιστατικό σε σχολείο αποκάλυψε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, με ανάρτησή του στο facebook. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, διευθυντής σχολείου στην πόλη δεν άνοιγε τη θέρμανση επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το θεωρούσε… «προσβλητικό» και «μειωτικό».

Ο κ. Κονδύλης άναψε τελικά τη θέρμανση, δηλαδή απλά γύρισε τον διακόπτη… Ο κ. Κονδύλης αποκάλυψε, επίσης, ότι θα στείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα, ενώ καλεί τη Νίκη Κεραμέως να ελέγξει την υπόθεση.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Εδώ και μία εβδομάδα, Διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο κρατούσε κλειστή την θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται.

Γιατί; Επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι “προσβλητικό” και “μειωτικό” για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου! Δεν προβλέπεται, λέει, στα καθήκοντά τους…

Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό…

Διαπιστώνοντας σήμερα ποιά είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές.

Θα έχουμε, επίσης, τον νου μας, για να μην ξαναπαγώσουν παιδιά και εκπαιδευτικοί, αφού ο επικεφαλής του Σχολείου αρνείται να ασχοληθεί με τέτοια “υποτιμητικά” για το κύρος του ζητήματα.

Αντί για πολλά άλλα, και πέρα από τις ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν, δύο μόνο λέξεις μου έρχονται στον νου και ας τις ακούσουν καλά οι αρμόδιοι: ΝΤΡΟΠΗ!! και ΚΑΤΑΝΤΙΑ….»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις