Αττική Οδός: Ανάμεσα στους εκατοντάδες ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό στη διάρκεια της κακοκαιρίας ήταν και ένα μικρό κορίτσι. Το παιδάκι επρόκειτο να χειρουργηθεί σε νοσοκομείο, όμως, βρισκόταν με τον πατέρα του παγιδευμένο στον αυτοκινητόδρομο.

Άνδρες της ΟΠΚΕ εντόπισαν στην Αττική Οδό το κοριτσάκι και τον μπαμπά του, να είναι εγκλωβισμένοι στο αυτοκίνητό τους. Ένας από τους αστυνομικούς έβαλε τη μικρή στην πλάτη του και τη μετέφερε μέχρι τον σταθμό του Προαστιακού στη Δουκίσσης Πλακεντίας. Το παιδάκι τελικά διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου και νοσηλεύεται.

Διαβάστε την ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο Facebook:

«Ξημερώματα (00.30 ώρα) σήμερα. Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. ερευνά για εγκλωβισμένα άτομα στην Περιφερειακή Υμηττού. Προτεραιότητα, ο απεγκλωβισμός μικρού κοριτσιού, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Κινούνται πεζή για αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη. Οι αστυνομικοί τους εντοπίζουν και χωρίς δεύτερη σκέψη μεταφέρουν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής της, η ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη».

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις