Η δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου πριν από λίγες μέρες στη Βοιωτία συνεχίζει τον φαύλο κύκλο της βίας στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος χωρίς να υπάρχει καμία εξέλιξη ως προς την εξιχνίαση των υποθέσεων.

Ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί τη σύζυγό και το γιο του Γιώργου Καραϊβάζ μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και την δημοσιογράφο Ντίνα μόσχου ήταν καταπέλτης σε σχέση με όσα συμβαίνουν στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος.

Αρχικά ξεκαθάρισε ότι αδικοχαμένος δημοσιογράφος κάτι γνώριζε και για αυτό εκτελέστηκε σε βάρος του συμβόλαιο θανάτου χωρίς να σημαίνει ότι ο ίδιος είχε άμεση σχέση με το οργανωμένο έγκλημα.

“26 εκτέλεσεις σε δυόμισι χρόνια κανένας δεν έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, η Αστυνομία σκέφτεται ας φαγωθούν μεταξύ τους.” είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος.
“Ο Γιώργος κάτι ήξερε και του κλείσανε το στόμα.” πρόσθεσε για τον Καραιβάζ, η υπόθεση της δολοφονίας του οποίου παραμένει ανεξιχνίαστη και έχει φτάσει να συζητηθεί μέχρι και τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημιουργώντας μία απαράδεκτη εικόνα έλλειψης κράτους δικαίου για την Ελλάδα στην Ευρώπη.
“Οι εκτελέσεις μοιάζουν μεταξύ τους μεσημέρι, με μοτοσικλέτα και αποφασισμένους τους δράστες χωρίς να τους ενδιαφέρει και αν θα τους δούνε, αν θα τους καταγράψουν κάμερες ή οτιδήποτε άλλο” πρόσθεσε ο κ. Λύτρας επισημαίνοντας εμμέσως την απροθυμία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να εξιχνιάσει έστω μία από τις 26 υποθέσεις που αυτός ανέφερε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις