Τζωρτζίνα ΠάτραΜια νέα πληροφορία που βλέπει το φως, σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, θέτει νέα ερωτήματα στις Αρχές.

Σύμφωνα με το Star, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης, χωρίς παραφαρμακευτικά ή παρασυστατικά στοιχεία.

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τους ειδικούς, πως δεν πρόκειται για την κεταμίνη που υπάρχει σε σκόνη στη μαύρη αγορά και διαλύεται σε νερό, την οποία χρησιμοποιούν συχνά οι τοξικομανείς.

Κατά συνέπεια, αν η Ρούλα Πισπιρίγκου όντως χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη κόρη της, τότε την προμηθεύτηκε μέσα από τους χώρους του νοσοκομείου.

Στο μικροσκόπιο ξανά η καρδιά της Ίριδας

Στο μικροσκόπιο αναμένεται να μπει και η καρδιά της Ίριδας προκειμένου να διαπιστωθεί αν το βρέφος έπασχε από αγενεσία φλεβόκομβου. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ειδικοί σημειώνουν πως εάν το παιδί είχε αγενεσία φλεβόκομβου δεν θα πέθαινε στον ύπνο του, ενώ δεν είχε και βαριά κλινική εικόνα όταν ήταν εν ζωή. Επίσης, σύμφωνα με τους ειδικούς, αν το βρέφος είχε τέτοιο πρόβλημα θα είχε εντοπιστεί από την κοιλιά της μητέρας του ή από τις πρώτες ημέρες της ζωής του.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό» ανέφερε πως αν αποκλειστεί η αγενεσία φλεβόκομβου ως αιτία θανάτου στην Ίριδα, τότε έρχεται πιο κοντά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αν αυτό αποδειχθεί θα έρθουν και νέες συλλήψεις.

Από την πλευρά της η ιατροδικαστής Άννα Ράζου ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει εκταφή στην Ίριδα και η εξέταση στην καρδιά θα γίνει από τους ιστούς που ήδη έχουν κρατηθεί. Όπως είπε, υπάρχουν πολλά στοιχεία για την Ίριδα που θα βοηθήσουν, ωστόσο, χαρακτήρισε αστοχία το γεγονός ότι δεν έχει κρατηθεί ιστός από τον εγκέφαλο του βρέφους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις