Περιπολικό Ραφήνα: Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα περιστατικό στη Ραφήνα κατά το οποίο νεαροί κάνουν χρήση «ασυνόδευτου» περιπολικού.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ομάδα νεαρών το βράδυ της Κυριακής 8 Μαΐου, περικύκλωσαν το περιπολικό, το οποίο για άγνωστο λόγο βρισκόταν χωρίς την εποπτεία των υπευθύνων, κάνοντας χρήση του φάρου και του μεγάφωνου από το ανοιχτό παράθυρο.

Διερεύνηση του συμβάντος

Από τη μεριά του, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ζητά τη διερεύνηση του περιστατικού. Με εντολή του Αρχηγού του Λιμενικού, πρόκειται άμεσα να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Αναφορικά με περιστατικό το οποίο φέρεται να έχει λάβει χώρα σε χώρο αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Ραφήνας και αναπαράγεται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο ομάδα νεαρών έχει περικυκλώσει περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κάνοντας χρήση οπτικών και ηχητικών μέσων ανωτέρω οχήματος, ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρόκειται άμεσα να πραγματοποιηθεί ενδελεχής διερεύνηση προς εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις