Πάτρα: Βίντεο που δείχνουν τη μικρή Τζωρτζίνα «να υποφέρει» έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο MEGA.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσουν 40 γιατροί αναφορικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, λίγο πριν καταλήξει. Πρόκειται για γιατρούς από το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο αλλά και από το «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τον Ιανουάριο του 2022. Από αυτές, οι 10 καταθέσεις είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Χαρακτηριστική αδιαφορία»

Ανάμεσα στους γιατρούς που θα καταθέσουν υπάρχουν μαρτυρίες που μιλούν για χαρακτηριστική αδιαφορία της Ρούλας Πισπιρίγκου, περίεργες κινήσεις και λεγόμενα πως η συμπεριφορά της δεν αντιστοιχούσε σε αυτή μιας μητέρας που το παιδί της νοσηλεύεται, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Επίσης, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου, αναμένεται να αναφερθούν και σε εννέα «ύποπτα επεισόδια» που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, πέντε από αυτά έχουν βιντεοσκοπηθεί. «Τα έχω δει» είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε πως: «Σε αυτά φαίνεται η άτυχη Τζωρτζίνα να υποφέρει από  βραδυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα».

Υπογράμμισε ακόμη ότι ανάμεσα στις καταθέσεις, θα είναι και αυτή μιας νοσοκόμας η οποία θα αναφέρει την ερώτηση της 33χρονης για την ύπαρξη καμερών στο δωμάτιο του παιδιού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις