Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση του Ράινερ από το σπίτι του στην Κηφισιά, το βράδυ της Τρίτης, 24 Μαΐου. Το αγοράκι άρπαξαν ενώ αυτό ήταν με τη γιαγιά του, το έβαλαν σε ένα βανάκι και εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο, παρότι η κατοικία δεν έχει κάμερες, η απαγωγή έχει καταγραφεί σε βίντεο-υλικό πλαϊνών κατοικιών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης έχει ύψος γύρω στο 1,80, βάρος λίγο πάνω από το κανονικό, ενώ η ηλικία του εκτιμάται ότι είναι πέριξ των 45 ετών. Ο άνδρας φορούσε κουκούλα.

Το παιδί έμενε στο σπίτι της μητέρας του στην Κηφισιά και το βράδυ της απαγωγής βρισκόταν με τη γιαγιά του, ενώ ο πατέρας του έχει νορβηγική υπηκοότητα και είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας.

Οι γονείς του 6χρονου Ράινερ είναι σε διάσταση και πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ τους. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια, ενώ δεν αποκλείει να πρόκειται για μέλος της οικογένειας και κάποιον που να γνώριζε ότι το παιδί είναι μέσα στο σπίτι.

«Δεν τον γνωρίζει το παιδί»

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, οι Αρχές «εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του παιδιού να βρίσκεται ο πατέρας του που είναι Νορβηγός και σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού».

Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε επίσης πως ενδεχομένως ο κουκουλοφόρος να είναι ένα τρίτο πρόσωπο που δεν γνωρίζει το παιδί και αυτό θα πρέπει να το τρομοκράτησε, ενώ έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι αρμόδιοι οργανισμοί για να εξετάσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βγει εκτός Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις