Η προφυλακισμένη, Ρούλα Πισπιρίγκου, αντιδρά μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται για τις νέες δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας των τριών παιδιών που χάθηκαν έδειξε για μία ακόμη φορά σοκαρισμένος από τις χθεσινές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πιο αναλυτικά, χθες βγήκε το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρια, οι οποίοι «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας. Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε ότι πλέον αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η -εν διαστάσει πλέον- σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι πιθανό να έχει σκοτώσει και τα τρία παιδιά τους.

Σε επικοινωνία που είχε σήμερα η ίδια εκπομπή με τον δικηγόρο της 33χρονης, η οποία έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, διευκρινίστηκε ότι Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θεωρεί ότι ο πρώην σύζυγός της θα στηρίξει νέα κατηγορία εναντίον της.

«Οι δηλώσεις δεν είναι επιβεβαιωμένες, είναι φημολογία, όπως φημολογία είναι και το περιεχόμενο του πορίσματος το οποίο δεν έχουμε. Υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση σε σχέση με την υπόθεση. Βλέπει και ακούει πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση», ανέφερε σε δήλωση μέσω του δικηγόρου της, Όθωνα Παπαδόπουλου η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Θα στηρίξει ξανά την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Δασκαλάκης

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Μάνος Δασκαλάκης πήρε εκ νέου θέση κατά της μητέρας των τριών παιδιών του που έφυγαν από τη ζωή, λέγοντας: «Κεραυνοβολήθηκα, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου σκότωσε τα τρία μας παιδιά».

Στη συνέχεια τόνισε πως περιμένει να σχηματιστεί η δικογραφία, επισημαίνοντας πως «θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια, θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Πεπεισμένη ότι η αδελφή της δεν έχει βλάψει τα παιδιά

Από την άλλη πλευρά, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία κατέθεσε χθες σχετικά με την υπόθεση, δήλωσε πεπεισμένη πως η 33χρονη δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της.

«Ακόμα και τώρα είμαι ένα εκατομμύριο τοις εκατό πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά γιατί έβλεπα πως ήταν απέναντι τους και πώς τα κοιτούσε. Εμένα αυτό μου φτάνει για να έχω μια γνώμη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις