Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μεταξύ των γυναικών που καταγγέλλουν τον παρουσιαστή είναι και γνωστή δημοσιογράφος με την οποία είχαν συνεργαστεί.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα φαίνεται πως είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές κι άλλων.

Θυμίζουμε ότι είναι ήδη αντιμέτωπος με κατηγορίες για υποθέσεις που αφορούν άλλες τρεις γυναίκες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ακόμη τέσσερις γυναίκες αναγνώρισαν τους εαυτούς τους στα βίντεο αυτά και έχουν προσφύγει σε δικηγόρο για να δουν ποια θα είναι τα επόμενά τους βήματα.

Εκ των τεσσάρων αυτών γυναικών, η μία είναι γνωστή δημοσιογράφος, η οποία είχε συνεργαστεί με τον κατηγορούμενο παλαιότερα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους και έχουν εκφράσει φόβους για την πιθανότητα διαρροής των ταυτοτήτων τους, σε περίπτωση που προχωρήσουν σε καταγγελία σε βάρος του, μετέφερε ο σταθμός.

Η δικηγόρος Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, η οποία ασχολείται με την υπόθεση, επεσήμανε πως «είναι δύσκολο το θέμα του πώς θα προσφύγουν γιατί είναι πολύ λεπτό το ζήτημα».

«Ο καταγγελλόμενος είχε πολυετή δράση και, όπως καταλαβαίνετε, οι τότε νεαρές γυναίκες δεν είναι όλες νεαρές πλέον, μπορεί να έχουν κάνει οικογένεια, να έχουν κάποια σχέση» σημείωσε.

«Το σημαντικό είναι να στοχεύσουμε στη δράση του συγκεκριμένου κι άλλων. Οι γυναίκες να μην φοβούνται, να απευθυνθούν σε δικηγόρο» ζήτησε η ίδια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις