Ευρυτανία: Κορυφώνεται η αγωνία για την 48χρονη Ευρυδίκη. Κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη, ενώ ο φόβος όλων είναι πως έδωσε τέλος στη ζωή της, βουτώντας στα παγωμένα νερά της λίμνης Κρεμαστών.

Το αυτοκίνητό της, το οποίο βρέθηκε στη γέφυρα της λίμνης, αλλά και το σημείωμα που φαίνεται να δηλώνει την πρόθεσή της να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, εντείνουν τις ανησυχίες των δικών της ανθρώπων.

Η λίμνη Κρεμαστών έχει σαρωθεί πολλάκις τόσο από τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού όσο και από ειδικά drone και sonar, προκειμένου να εντοπίσουν ένα στοιχείο που να οδηγεί στην 48χρονη.

Την Τρίτη, 27/9, η έρευνα που έκανε το drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη στο βυθό δεν έφερε αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του Mega, το εν λόγω drone διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού αλλά και την έρευνα ειδικότερα, λόγω των φερτών υλικών.

Mετά και τη νέα σάρωση του βυθού δεν εντοπίστηκε η σορός της ή κάποιο άλλο ίχνος της. Υπενθυμίζεται πως το sonar του Ερυθρού Σταυρού είχε δώσει κάποιο στίγμα ότι υπάρχει κάτι στον βυθό της λίμνης το οποίο, θα έπρεπε να ερευνηθεί περαιτέρω.

Δύο νέα σενάρια για την εξαφάνισή της

Και σήμερα, 28/9,  θα συνεχιστούν οι έρευνες, με τις Αρχές, σύμφωνα με το Mega να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένες με την υπόθεση.

Μάλιστα, εξετάζουν πια δύο νέα σενάρια, με τις έρευνες να αλλάζουν κατεύθυνση.

Το πρώτο αφορά το αν τελικά η γυναίκα έπεσε από τη γέφυρα ή βρίσκεται ακόμα στην περιοχή. Υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που ειδικεύονται στην αναζήτηση, ανάμεσά τους και κυνηγοί από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα «σαρώσουν» την περιοχή 2 – 2,5 χιλιομέτρων.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν η γυναίκα είχε πέσει τη λίμνη θα είχε αναδυθεί το σώμα της στην επιφάνεια.

Παράλληλα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Αν τελικά η γυναίκα έπεσε στη λίμνη, τότε ίσως χρησιμοποίησε κάποια βαρίδια ή είχε βάλει βαράκια γυμναστικής στα πόδια της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις