Τηλεφώνημα για βόμβα, που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11), στο OPEN σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή, ήταν στον «αέρα» η εκπομπή «OPEN Weekend», με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για προειδοποιητικό τηλεφώνημα περί βόμβας στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού. Το προειδοποιητικό μήνυμα ήταν ηχογραφημένο. Αμέσως, αν και επικράτησε αναστάτωση ανάμεσα σε εκείνους που βρίσκονται αυτή την ώρα στο κτήριο του OPEN, έγινε εκκένωση των εγκαταστάσεων.

Ως εκ τούτοι, όλοι οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού εγκατέλειψαν το κτήριο και η ζωντανή μετάδοση του προγράμματος του OPEN σταμάτησε. Έτσι, αντί του προγραμματισμένου – για τις 13:00 – μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων, προβλήθηκε διαφημιστικό διάλειμμα μεγάλης διάρκειας και πλέον μεταδίδεται ελληνική ταινία του κλασικού κινηματογράφου.

Επισημαίνεται ότι αστυνομικοί έχουν μεταβεί στον σταθμό και κάνουν όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Τελικά, το τηλεφώνημα για βόμβα στο κτήριο αποδείχθηκε φάρσα.

Αντίστοιχο τηλεφώνημα και στον ΣΚΑΪ

Πριν από το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για βόμβα στο OPEN, το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11) είχε προηγηθεί ανάλογη προειδοποίηση και στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 12:05 τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ προειδοποίησε για βόμβα που θα εκρήγνυτο σε 25 λεπτά. Στον τηλεοπτικό σταθμό έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, όμως από την έρευνα αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις