Ληστής με το φρεάτιο: Τουλάχιστον σε 10 καταστήματα της Αττικής είχε εισβάλει διαρρήκτης, με τη χρήση ενός μεταλλικού φρεατίου σαν «εργαλείο» για τη θραύση τζαμαριών.

Η δράση του αποτυπώνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ. Ο 42χρονος είναι σεσημασμένος για διάφορα ποινικά αδικήματα, κυρίως κλοπές και διαρρήξεις.

Ο άνθρωπος αυτός τους τελευταίους μήνες είχε γίνει φόβος και τρόμος για τους καταστηματάρχες στα βόρεια προάστια, στο Μαρούσι, στην Πεύκη, στη Λυκόβρυση, στο Νέο Ηράκλειο, καθώς χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό φρεάτιο για να σπάζει τους υαλοπίνακες είτε τις πόρτες, είτε τις τζαμαρίες των καταστημάτων και κάποιες φορές και ένα σφυρί έμπαινε μέσα στο εσωτερικό, άδειαζε τα ταμεία, άρπαζε ό,τι του χρειαζόταν και στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός συνεργού του που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, εξαφανιζόταν.

Ο άνδρας αυτός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις διάρρηξης με τον συγκεκριμένο τρόπο, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή των αστυνομικών της Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου που εντόπισαν το επιχειρησιακό όχημα που χρησιμοποιούσε στην περιοχή του Κολωνού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις