Ουδείς  γνωρίζει, από τις 7 Νοεμβρίου, πού βρίσκεται ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Έχει ήδη περάσει μια εβδομάδα από τη στιγμή που η Αρχιεπισκοπή τον ενημέρωσε γραπτώς ότι η απόσπασή του στους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού έληξε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην οργανική του θέση, στον Άγιο Γεώργιο Ζωγράφου.

«Δεν προτίθεμαι να βγω δημόσια να τοποθετηθώ. Εύχομαι σε όλους, σε φίλους, σε εχθρούς να έχουν την ευχή του Τιμίου Σταυρού, να έχουν υγεία. Ένας ιερέας μπαίνει στο Ιερό Θυσιαστήριο, εκεί είναι η ζωή του, εκεί είναι η ταφή του. Εκεί παίρνει δύναμη.

»Δεν απαντώ, μόνο μιλώ μέσα από το έργο μου, μέσα από τις Θείες λειτουργίες που κάνω, μέσα από τα πνευματικά μου παιδιά. Δεν επιθυμώ να πάρει κανένας πρωτοβουλίες στο όνομά μου. Σέβομαι την Εκκλησία, δεν κρατώ κακία σε κανέναν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας Δημήτριος Λουπουσάκης.

Πηγές από το περιβάλλον του πατέρα Δημητρίου ισχυρίζονται ότι βρίσκεται στο χωριό του, στα Χανιά της Κρήτης, στο πλευρό της μητέρας του, που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις