Η Περιφέρεια Αττικής αναμένοντας επιδείνωση από τις 14:00 έως τις 17:00 κάνει έκκληση αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αναβληθούν οι μετακινήσεις.

Ανακοινώθηκε δε ότι κλειστά θα μείνουν σήμερα Πέμπτη (26/01) τα εσπερινά σχολεία της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει το λεκανοπέδιο. Αργότερα σήμερα θα ληφθούν οι αποφάσεις για το τι ακριβώς θα γίνει αύριο Παρασκευή (27/01).

Τι δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο Action24:

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας
« Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών»

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για προληπτικούς λόγους, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα όλα τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες Υπ. Πολιτικής Προστασίας και σε κάθε περίπτωση αν πρέπει υποχρεωτικά να μετακινηθούν, κατά την έξαρση των καιρικών φαινομένων να φροντίσουν να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, μέχρι την εκτόνωση των φαινομένων.

«Στην απόφαση αυτή καταλήξαμε για να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια τόσο των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού όσο και αυτών που μετακινούνται από και προς τα σχολεία για να μεταφέρουν τα παιδιά. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια τους», επισημαίνει ο Περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις