Δίκη Πισπιρίγκου: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, καθώς εισαγγελέας πρότεινε να παραπεμφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου σε δίκη και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Ειδικότερα, ζητεί από το δικαστικό συμβούλιο την παραπομπή της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ενώ παράλληλα προτείνει και την παράταση της προσωρινής κράτησης της 34χρονης η οποία δικάζεται για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

«Δεν περιμέναμε να έχει αυτή την εξέλιξη η Τζωρτζίνα»

Την ίδια ώρα, με την κατάθεση της νοσηλεύτριας του Καραμανδάνειου νοσοκομείου η οποία είχε βάρδια το Σαββατοκύριακο του Απριλίου του 2021 που υπέστη ανακοπή η 9χρονη Τζωρτζίνα, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η μάρτυρας, Ελευθερία Πετσάβα, περιέγραψε πως εκείνο το Σάββατο και την Κυριακή, στις 10 και 11 Απριλίου, είχε βάρδια από τις τρεις το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ, όταν η Τζωρτζίνα υπέστη την ανακοπή και ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εκεί.

Η νεαρή νοσηλεύτρια ξεκαθάρισε πως «η Τζωρτζίνα δεν ήταν ένα παιδί που απασχολούσε. Εγώ αυτό ξέρω από τις βάρδιες μου. Δεν περιμέναμε να έχει αυτή την εξέλιξη».

Η 27χρονη νοσηλεύτρια περιέγραψε πως το Σάββατο το βράδυ, η Ρούλα Πισπιρίγκου, τους ενημέρωσε ότι το παιδί είχε επεισόδιο.

«Μας φώναξε, λίγο πριν τελειώσει η βάρδια μου, η μητέρα, ότι το παιδί έχει επεισόδιο. Ήταν το παιδί στη μέση του κρεβατιού, με χαμηλό κορεσμό. Κάποια στιγμή ανέκτησε τις αισθήσεις της και της χορηγήσαμε οξυγόνο. Δε θυμάμαι πως μας ειδοποίησε». (Δείτε εδώ)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις