Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής: Μια ζωντανή συναυλία θα απολαύσουν οι επιβάτες, την Τρίτη 21/06.

Το μετρό συμμετέχει και φέτος στη γιορτή των τεχνών και του πολιτισμού, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής. Στις 19:30 στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα θα βρεθεί ο συνθέτης και στιχουργός Κώστας Λειβαδάς με την ερμηνεύτρια Βίκυ Καρατζόγλου για να χαρίσουν μουσικές στιγμές στους επιβάτες.

Έτσι, οι διαδρομές στο Μετρό επενδύονται μουσικά με τη συνδρομή του Κώστα Λειβαδά και οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς καλούνται να απολαύσουν μια συναυλία, που φιλοδοξεί να τους αιφνιδιάσει μουσικά, στο επίπεδο, όπου βρίσκονται τα μηχανήματα επικύρωσης εισιτηρίων.

Ο δημιουργός τραγουδιών, όπως το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Καράβι για την Φολέγανδρο», «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» και το «Επιμονή σου», έρχεται στον σταθμό «Σύνταγμα» για να επανασυστηθεί σε ένα χώρο απρόσμενο στο επιβατικό κοινό του Μετρό.

«Με τη δύναμη της μουσικής, η ΣΤΑ.ΣΥ προσδίδει έναν τόνο διαφορετικό στις μετακινήσεις των επιβατών των μέσων σταθερής τροχιάς» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής καθιερώθηκε το 1982 με πρωτοβουλία του, τότε, Γάλλου υπουργού πολιτισμού Ζακ Λανγκ, του Γαλλικού Υπουργείου Πολιτισμού και την αιγίδα του Δήμου του Παρισιού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις