Ο Μορισέϊ έχει μιλήσει ανοικτά για την σκληρή μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο. Σε νέα του συνέντευξη στο «Alternative Nation», ο 55χρονος τραγουδιστής και πρώην frontman των «Smiths», μίλησε για μια άλλη περιπέτεια υγείας που είχε και που τον οδήγησε στον… θάνατο!

Το περιστατικό συνέβη το 2013, όταν έπαθε μια σοβαρή τροφική δηλητηρίαση, η οποία τον οδήγησε κυριολεκτικά στον θάνατο, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στη Νότιο Αμερική: «Πάντα χαίρομαι όταν κάνω περιοδεία στην Νότιο Αμερική, παρόλο που η τελευταία μου επίσκεψη στο Περού έπαθα μια γερή τροφική δηλητηρίαση και πέθανα… επίσημα για εννέα λεπτά! Πλάκα είχε».

Ο Μορισέι έχει νοσηλευτεί και για άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, κάτι που ο ίδιος αποδίδει στην μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Στις αρχές του 2013 έγινε γνωστό ότι έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του 2013 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία. Δύο μήνες αργότερα έπαθε τροφική δηλητήριαση και τον περασμένο Ιούνιο ακύρωσε την περιοδεία του στις ΗΠΑ λόγω αναπνευστικής λοίμωξης.

Όσο για τον θάνατο; Έχει δηλώσει στο παρελθόν, πως δεν τον φοβάται: «Αν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν δείχνω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις