Γιώργος Λιάγκας Νίκος Μουτσινάς: Τα κανάλια δειλά δειλά εντάσσουν στις ζώνες τους και κάποιες ψυχαγωγικές εκπομπές για να χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα εν μέσω καραντίνας και κορονοϊού. Ο ΣΚΑΪ αν και διατηρεί μία σκληρή ενημερωτική γραμμή όλο αυτό το διάστημα, μετά το Πάσχα αποφάσισε να δώσει έδαφος και στην ψυχαγωγία.

Οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν προγραμματίσει ακριβώς μετά το Πάσχα, την Δευτέρα  20 Απριλίου, να επιστρέψουν με τις εκπομπές τους  ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Καλό μεσημεράκι Καραντίνα Edition» θα είναι ο τίτλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά για όσο βέβαια διαρκεί η πανδημία. Η εκπομπή που επιστρέφει την Δευτέρα του Πάσχα στις 15:00 το μεσημέρι θα έχει σε πρώτη φάση μικρότερη διάρκεια από το συνηθισμένο και θα ολοκληρώνεται στις 16:30. Θα είναι μία εκπομπή η οποία θα σέβεται όλα όσα σοβαρά συμβαίνουν και θα αποπειραθεί να μεταδώσει μία νότα αισιοδοξίας, κάτι που όλοι χρειάζονται εν μέσω καραντίνας.

Για τον  Γιώργο Λιάγκα  είναι πιο εύκολα τα πράγματα αφού στην ουσία η δική του εκπομπή, «Μεσημέρι», ήταν περισσότερο μαγκαζίνο, οπότε απλά θα ενσωματώσει θέματα που έχουν σχέση με την επικαιρότητα και θα προσπαθήσει να τα προσαρμόσει στη νέα συνθήκη. Το «Μεσημέρι», θα προβάλλεται καθημερινά στις 12:00 με 14:00 και στο στούντιο δεν θα είναι όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής.

Για τα γυρίσματα των ελληνικών σειρών, ηθοποιοί και παραγωγοί περιμένουν τις οδηγίες της Πολιτείας και των υπευθύνων και κανένα γύρισμα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καθώς μέχρι και τις 27 Απριλίου ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα.