Υπάρχουν κάποια ζώδια που αν συναντηθούν θα μείνουν για πάντα μαζί. Υπάρχουν όμως και κάποια ζώδια που ενώ όλα στην αρχή δείχνουν ένα μεγάλο έρωτα, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και καλεί τα ζευγάρια αυτά να δοκιμάσουν τις αντοχές τους. Και σε πολλές περιπτώσεις να αναπαραστήσουν τον Πόλεμο των Ρόουζ ή να τον επαναλανσάρουν στη νέα version του.

Δείτε ποια είναι αυτά τα ζώδια

Κριός – Λέων
Το αιώνιο παιδί με τη μεγαλύτερη ψωνάρα του ζωδιακού. Δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι ποιος, σωστά; Κριός και Λέων ταιριάζουν πολύ τόσο εμφανισιακά όσο και σεξουαλικά. Επιβλητικοί και συνήθως ιδιαιτέρως ευπαρουσίαστοι και οι δύο, σε ξεγελούν εύκολα περνώντας τους για το ιδανικό ζευγάρι. Οι δυο τους αποτελούν εκρηκτικό συνδυασμό και στο σεξ, ως τα πλέον ακούραστα ζώδια στον συγκεκριμένο τομέα. Η χημεία τους είναι άψογη σε όλα τα άλλα εκτός από την κοινή πορεία. Ναι στις εξόδους, ναι στο σεξ αλλά ένα τεράστιο όχι στη σχέση. Από τη μία ο Κριός επιθυμεί να είναι σε όλα πρώτος, από την άλλη το Λιοντάρι δεν δέχεται ούτε την πιθανότητα να είναι κάποιος έστω και λίγο καλύτερος από αυτόν.

Ταύρος – Σκορπιός
Αυτοί οι δύο θα τα βρουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο σεξ. Δίνουν τα πάντα για την απόλαυση. Αλλά μόνο εκεί. Ο Ταύρος -ως πιο ντόμπρος και «καλό παιδί»- αρνείται να συμβαδίσει με το… κεντρί του Σκορπιού για τον οποίο ισχύει στο έπακρο το «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά». Ο πάντα οργανωτικός Ταύρος θα τα βρει απίστευτα σκούρα με τις ανασφάλειες και τις γκρίνιες του Σκορπιού, με τον δεύτερο να βγαίνει από τα ρούχα του με την ηρεμία και την αυτοσυγκράτηση του συντρόφου του.

Τοξότης – Ιχθύς
Σε αυτή τη σχέση ο Ιχθύς θα βρει τον δυναμισμό που αναζητά. Έρωτας θα υπάρξει μεν, αλλά σίγουρα όχι από εκείνους που μπορούν να υπερνικήσουν τα πάντα. Το εκνευριστικά ευαίσθητο ψάρι δύσκολα θα μπορέσει να διαχειριστεί την ωμή αλήθεια του ερωτικού Τοξότη, με τις γκρίνιες και τα κλάμματα να μη λείπουν. Ναι, αυτά που σιχαίνεται ο Τοξότης δηλαδή. Δεν ξέρουμε ποιος θα καταλήξει πρώτος να φύγει τρέχοντας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το φινάλε είναι προδιαγεγραμμένο.
Ευαίσθητε Ιχθύ, μην απογοητεύεσαι! Υπάρχουν άλλοι 11 να διαλέξεις…