Ελληνικός κινηματογράφος σπάνιο βίντεο: Ένα σπάνιο βίντεο κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό στα social media και αφορά έναν αλλιώτικο ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε ηθοποιούς και δημοσιογράφους στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, το 1963.  Οι Αθηναίοι της εποχής που λάτρευαν το ποδόσφαιρο αλλά και τον ελληνικό κινηματογράφο απόλαυσαν τον Νίκο Κούρκουλο τον Κώστα Βουτσά και άλλους σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτό του ποδοσφαιριστή. Σε αυτό το σπάνιο κινηματογραφικό ντοκουμέντο μπορούμε να δούμε όλους τους σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που έχουν αφήσει ιστορία πίσω τους να παίζουν μπάλα σε έναν αγώνα με δημοσιογράφους.

Μεταξύ των μελών της ομάδας των ηθοποιών διακρίνονται οι Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Πάντζας, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Ντούζος και Νίκος Κούρκουλος. Μάλιστα ανάμεσα στους θεατές που παρακολουθησαν τον αγώνα ήταν η  Τζένη Καρέζη με τον  Ζάχο Χατζηφωτίου.

Χρέη ραδιοφωνικού σχολιαστή του αγώνα εκτελεί ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολουθεί η απονομή του επάθλου στη νικήτρια ομάδα των ηθοποιών, η οποία στη συνέχεια κάνει το γύρο του θριάμβου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Κωνσταντάρας κάνει θεαματικές αποκρούσεις, ο Κούρκουλος διεκδικεί με πείσμα την μπάλα ενώ ο Βουτσάς σε ρόλο δεξιού εξτρέμ οργώνει το γήπεδο.