Ζώδια έρωτας: Το να βρει κάποιος το άλλο του μισό δεν είναι πολύ εύκολο.  Ευτυχώς, η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει στο να πάρουμε μία κατεύθυνση – αφού μερικά ζώδια ταιριάζουν περισσότερο από άλλα. Μία “αδελφή-ψυχή” είναι το άτομο που έχουμε βαθιά ψυχική σχέση. Αν είμαστε τυχεροί, η αδελφή-ψυχή μας θα είναι το άτομο με το οποίο θα καταλήξουμε μαζί. Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως οι αδελφές-ψυχές δεν είναι απαραίτητο να έχουν ερωτική σχέση. Η αδελφή-ψυχή μας μπορεί να είναι ο καλύτερός μας φίλος, ένα μέλος της οικογένειάς μας ή ένας μέντορας. Ωστόσο, νιώθουμε περισσότερη έλξη στις ρομαντικές σχέσεις.

Κριός: Λέων, Τοξότης, Ζυγός

Οι Κριοί τείνουν προς συντρόφους που θα τους επιτρέψουν να διατηρήσουν την αίσθηση της ανεξαρτησίας τους μέσα στη σχέση. Ο Λέων και ο Τοξότης είναι ιδανικοί γι’ αυτό, όπως και ο Ζυγός.

Ταύρος: Αιγόκερως, Ιχθείς, Σκορπιός

Ο Ταύρος θέλει πρακτικότητα και σταθερότητα γι’ αυτό ο Αιγόκερως είναι ιδανικός. Ο Ιχθύς θα φέρει δημιουργικότητα και πνευματικότητα στη σχέση, ενώ ο Σκορπιός θα παραμείνει δεσμευμένος όπως εσείς και θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε.

Δίδυμος: Ζυγός, Υδροχόος, Κριός

Οι Δίδυμοι θέλουν κάποιον που να μπορεί να κρατήσει τον ρυθμό της συζήτησης και να ταιριάζει μαζί σας εγκεφαλικά, γι’ αυτό μπορεί να σας εκλύουν οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Θέλετε ελευθερία στις σχέσεις σας και γι’ αυτό ίσως εκτιμήσετε την ανεξαρτησία των Κριών.

Καρκίνος: Σκορπιός, Ταύρος, Αιγόκερως

Ο Καρκίνος θα επενδύσει σε μία σχέση μόνο αν υπόσχεται συναισθηματική ασφάλεια, καθώς αγαπά βαθιά και ολοκληρωτικά. Ο Σκορπιός είναι ιδανικός για εσάς επειδή αντιμετωπίζει τις σχέσεις του με τον ίδιο τρόπο. Ο Ταύρος θα σας προσφέρει την αίσθηση της σταθερότητας, ενώ ο Αιγόκερως μπορεί να σας βοηθήσει στο να δημιουργηθεί μία ισορροπημένη σχέση.

Λέων: Κριός, Τοξότης, Ζυγός

Ο Λέων λειτουργεί με την καρδιά του και ένας Κριός έχει την αυτοπεποίθηση και το χάρισμα να σας κερδίσει. Ο Τοξότης είναι περιπετειώδη, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα βαρεθείτε ποτέ, ενώ ο Ζυγός θα σας κερδίσει με τη γοητεία του και το πόσο εκτιμά τη δέσμευση.

Παρθένος: Ταύρος, Ιχθείς, Αιγόκερως

Ο Παρθένος θέλει συντρόφους που να τους κρατούν προσγειωμένους και χωρίς ανησυχίες. Ο Ταύρος έχει μία ισορροπημένη προσέγγιση προς τη ζωή, ενώ με έναν Ιχθύ θα νιώσετε άμεση επαφή. Εκτιμάτε, επίσης, την φιλοδοξία του Αιγόκερου και την επιθυμία του για δομή.

Ζυγός: Υδροχόος, Δίδυμος, Τοξότης

Ο Ζυγός είναι στενά συνδεδεμένος με την συντροφικότητα, αλλά χρειάζεται μία καλή ισορροπία ανεξαρτησίας μέσα στη σχέση. Επίσης, είναι περίερφος και απολαμβάνει να μαθαίνει νέα πράγματα, γι’ αυτό ο Δίδυμος είναι εξαιρετικός γι’ αυτόν. Ο Υδροχόος έχει πάθος με το να εμπλέκεται σε κοινωνικά θέματα και τα κοινά σας ενδιαφέροντα θα δυναμώσουν τη σχέση σας. Ο Τοξότης είναι θετικός και τείνει να αποφεύγει το δράμα, κάτι που σας ταιριάζει απόλυτα.

Σκορπιός: Καρκίνος, Αιγόκερως, Ταύρος

Ο Σκορπιός έχει διαίσθηση και μπορεί να καταλάβει αν κάποιος είναι αδελφή-ψυχή του. Ο Καρκίνος είναι ιδανικός γιατί χρειάζονται και οι δύο να νιώθουν συναισθηματική ασφάλεια στη σχέση. Ο Αιγόκερως θα ήταν ένας καλός σύντροφος αφού είναι προσγειωμένος και σταθερός. Οι σχέσεις μεταξύ Σκορπιών και Ταύρων είναι πετυχημένες, αφού όταν ο Ταύρος κάνει μία δέσμευση, μένει σε αυτή παρά τις δυσκολίες.

Τοξότης: Λέων, Κριός, Ζυγός

Ο Τοξότης θέλει ανεξαρτησία και θα αργήσει να δεσμευτεί. Θέλει κάποιον που να είναι ατρόμητος γι’ αυτό του ταιριάζει ο Κριός, ενώ ο Λέων θα του προσφέρει διασκέδαση και σταθερότητα. Ο Ζυγός θέλει κι εκείνος ανεξαρτησία στη σχέση.

Αιγόκερως: Παρθένος, Ταύρος, Καρκίνος

Ο Αιγόκερως τείνει να επικεντρώνεται στην επαγγελματική και κοινωνική του εικόνα. Θα τον ελκύσει ο Καρκίνος γιατί θα τον βοηθήσει να πετύχει τα όνειρά του. Ο Παρθένος και ο Ταύρος είναι επίσης ιδανικοί, καθώς έχουν πρακτική προσέγγιση προς τη ζωή.

Υδροχόος: Ζυγός, Δίδυμος, Τοξότης

Ο Υδροχόος αγαπά τη συζήτηση και έχει διανοητική περιέργεια. Θα τον ελκύσει η γοητεία του Ζυγού και δε θα σταματά να συζητά με τον Δίδυμο. Ο Τοξότης θα του κινήσει τον ενδιαφέρον, αφού εκτιμά την άνεση και την ανεξαρτησία του.

Ιχθείς: Καρκίνος, Ταύρος, Αιγόκερως

Ο Ιχθύς μπορεί να γίνει από αθεράπευτα ρομαντικός του να νιώθει απογοητευμένος από άλλους. Αναζητά μία βαθιά σχέση με τον άλλον και είναι ονειροπόλος, οπότε χρειάζεται κάποιον προσγειωμένο και πρακτικό. Ο Ταύρος μπορεί να είναι ο σύντροφος των ονείρων σας, αφού είναι ρομαντικός και πρακτικός, ενώ οι Αιγόκεροι, παρότι δεν είναι ρομαντικοί, σας ελκύουν επειδή τους βγάζετε την πιο μαλακή πλευρά τους. Ίσως να έχετε άμεση έλξη με τον Καρκίνος γιατί καταλαβαίνετε απόλυτα ο ένας τον άλλον.

Πηγή:jenny

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις