Είναι κάποια ζώδια που μόλις χωρίσουν από μια σχέση θα αναζητήσουν αμέσως μια καινούργια αγκαλιά. Δεν θα καθίσουν να κλαίνε τον “μακαρίτη” για καιρό αλλά θα βρουν κατευθείαν τον αντικαταστάτη.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός γενικά είναι ένα ζώδιο που ξενερώνει εύκολα. Αν η φλόγα μιας σχέσης έχει σβήσει, θα αναζητήσει μια… άλλη. Όταν χωρίζει, δεν τα βάφει μαύρα για καιρό. Θα αναζητήσει άμεσα μια νέα αγκαλιά, έναν έρωτα που θα τον συναρπάσει, μια σχέση που θα τον ιντριγκάρει, θα του προκαλέσει το ενδιαφέρον και θα τον έχει στην τσίτα. Θα βγει στο “κυνήγι” και θα νιώσει ζωντανός! Του δίνει ζωή όλο αυτό και τον “θρέφει”, οπότε θα ψάξει για… άλλες πορτοκαλιές με “ζουμερά” πορτοκάλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ο Δίδυμος είναι ζώδιο εγκεφαλικό και δεν καψουρεύεται εύκολα. Αλλά, ακόμα και να του συμβεί, είναι από τα άτομα εκείνα που δε θα κάτσουν να κλαίνε για τη χαμένη τους αγάπη για πολύ. Θα βγει άμεσα στο “παιχνίδι”, θα φλερτάρει, θα παίξει και θα είναι ασυγκράτητος. Το έχει ανάγκη όλο αυτό για να νιώθει ζωντανός. Είναι και… καρδιοκατακτητής, οπότε δεν θα δυσκολευτεί να βρει την επόμενη αγκαλιά. Από «κανάρα» σε «κανάρα» θα πετάει! Και πολύ θα του αρέσει όλο αυτό!

ΖΥΓΟΣ

Ο… γλυκούλης του ζωδιακού, που δεν τον έχει το μάτι σου για πολλά-πολλά, θα σε εκπλήξει. Ω, ναι! Ο Ζυγός δεν θα κάτσει να κλάψει τη μοίρα του για μια σχέση που τελείωσε γιατί πολύ απλά, θα έχει ήδη βρει την επόμενη! Προχωράει παρακάτω με μεγάλη ευκολία. Ερωτεύεται ξανά, γυρνάει από αγκαλιά σε αγκαλιά, φλερτάρει, παίζει. Κάνει όλα όσα πρέπει για να ικανοποιήσει την φύση του που τον θέλει να είναι ζευγαρωμένος, ερωτευμένος και ρομαντικός.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς δεν μπορεί να είναι μόνος του. Έχει ανάγκη να έχει στο πλευρό του κάποιον πάνω στον οποίο θα βασίζεται και θα στηρίζεται. Θέλει να “πιαστεί” από εκείνον, να του δώσει συναίσθημα και να πάρει ρομαντισμό, αγάπη και τρυφερότητα. Όταν χωρίσει, θα ψάξει για την επόμενη αγκαλιά άμεσα, ακριβώς επειδή δεν μπορεί να είναι μόνος και θέλει απαραίτητα ένα πρόσωπο στην ζωή του για να ζει το παραμύθι του.

Πηγή: astrology

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις