Άσπα Τσίνα J2US: Αμέσως μετά το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου του J2US, η Άσπα Τσίνα μίλησε στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα”. Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε τονίσει εκ νέου η Άσπα Τσίνα, κατά τη διάρκεια του γυρίσματος άκουσε στο ακουστικό της κάποιες συνομιλίες της επιτροπής με την παραγωγή οι οποίες εκτίμησε πως αναφέρονταν στην ίδια. “Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν” σημείωσε χαρακτηριστικά, στον αέρα του σόου, η Άσπα Τσίνα προς τον Σταμάτη Φασουλή προσθέτοντας πως “εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό”.

“Είπα ξεκάθαρα στην επιτροπή πως όση ώρα περίμενα, λίγο πριν βγούμε δηλαδή, άκουγα συνομιλίες που γίνονταν μεταξύ των κριτών και σε συνεννόηση με την παραγωγή” σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα. “Ε όταν στήνουμε τέτοια προγράμματα, θέλουμε να δημιουργούμε και ίντριγκες και καταστάσεις που λίγο να το τεντώνουμε το πράγμα. Όμως, επειδή εξαντλήθηκε αυτό το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να επανέλθει. Για αυτό και προειδοποίησα, πριν ξεκινήσει η κριτική επιτροπή, ήξερα δηλαδή εφόσον είχα ακούσει από το ακουστικό, τι θα ειπωθεί”.

“Καταλαβαίνω και τη θέση τους, πρέπει και εκείνοι όμως να καταλάβουν και τη δική μου την θέση. Έτσι; Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης. Η ζωή μου δεν εξαρτάται από την τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις