Η Ελένη Μενεγάκη με μια συγκινητική ανακοίνωση μέσα από την εκπομπή της είπε το αντίο από την τηλεόραση του Αlpha, αλλά και από την τηλεόραση γενικότερα. H Ελένη Μενεγάκη είναι αναμφίβολα η πιο χαρακτηριστική ξανθιά της Ελλάδας. Στα τουλάχιστον 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας της στη μικρή οθόνη ουδέποτε επέστρεψε στη φυσική της απόχρωση. Έκτοτε η αγαπημένη παρουσιάστρια ανοίγει σταδιακά τα μαλλιά της μέχρι να φτάσει στο σημερινό περλέ ξανθό χρώμα που πολλές ζηλεύουν.Ωστόσο η ίδια στο μακρινό παρελθόν και πριν γίνει τόσο αναγνωρίσιμη υπήρξε μελαχρινή, με το φυσικό της δηλαδή μαλλί, το οποίο ήταν και σγουρό.

Συγκεκριμένα σε μια διαφήμιση γνωστού καφέ που υπάρχει στο διαδίκτυο η Ελένη Μενεγάκη είναι πιο… μελαχρινή από ποτέ.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Ελένη Μενεγάκη, δεν είχε το πλατινέ ξανθό με το οποίο την έχουμε συνηθίσει, αλλά ένα μάλλον ανοιχτό καστανόξανθο μαλλί. Όπως επίτασσε η μόδα των early 90’s η περμανάντ δεν θα μπορούσε να λείπει από την κώμη της όμορφης τότε 25χρονης.

Ελένη Μενεγάκη 1994

Ελένη Μενεγάκη 1997

Ελένη Μενεγάκη 1998: Ο όγκος παραμένει και οι μπούκλες της Ελένης φτάνουν στο ύψος των ώμων, μαζί με μια πλάγια φράντζα που της πάει πολύ.

Ελένη Μενεγάκη 2000

Ελένη Μενεγάκη 2005: Στα καλλιστεία, εμφανίζεται με ίσια μαλλιά και ένα απλό χτένισμα με τα μαλλιά της μαζεμένα μισά –μισά και την φράντζα της να πέφτει στο πρόσωπό της.

Ελένη Μενεγάκη 2008

Ελένη Μενεγάκη 2011

Ελένη Μενεγάκη 2016

2016 Eleni Menegaki Ελένη Μενεγάκη ξανθά μαλλιά