Τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο καλωσόρισε στο στούντιο του «The 2night Show», το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο άλλοτε βασιλιάς της νύχτας μίλησε για την άνοδο και την επιτυχία αλλά και την οικονομική κατάρρευση που βίωσε με το κλείσιμο των νυχτερινών του μαγαζιών.

«Έρχεται η καταστροφή από το 2008 και μετά και ξαφνικά από το 2010 μέχρι το 2015 έχω 300-400 συνεργάτες, τέσσερα μαγαζιά και “βούλιαξα”, δεν είχα να φάω, τελείωσε, “πέθανα”!».

«Τον πρώτο χρόνο, όταν τα έχασα όλα, πήγα να πεθάνω. Δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα, προτιμούσα να βγάλω το κανάλι μόνος μου. Σε κάποια στιγμή είδα ότι δεν έβγαινε έτσι. Λέω “ρε μάγκα, ψηλά το κεφάλι και πάμε να δούμε τι θα κάνουμε”. Μ’ άρεσε όμως όλη αυτή η εμπειρία. Δεν με νοιάζει πλέον, να τα πάρουν όλα. Μου έχουν μείνει μερικά, αλλά θα τα πάρει και αυτά η τράπεζα. Το έχω χωνέψει, χόρτασα απ’ όλα! Έπαιξα, έχασα…» συμπλήρωσε και παραδέχθηκε πως ακόμα κι αν γύριζε πίσω το χρόνο θα έκανε τα ίδια ακριβώς βήματα.

Ο επιχειρηματίας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον καιρό που ήταν ο βασιλιάς της νύχτας όταν είχε τα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας
«Σπούδασα τη δουλειά που έκανα, γύρισα όλο τον κόσμο, σπούδασα στα μεγαλύτερα πουτ@ν@ριά του κόσμου. Σαν ναυτικός πήγαινα. Πήγα σε κτίρια που είχαν μέσα 200 και 300 γυναίκες. Τότε στην Ελλάδα δεν υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά. Όταν εγώ γύρισα από το εξωτερικό αυτά ήταν πρωτόγνωρα. Βρέθηκα μέσα στα γεγονότα»
«Τα παραπτώματα τα δικά μου τότε, είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς. Δεν έχω ποινικά όπως απάτες, ναρκωτικά και κλεψιές. Πρόλαβα και την δικτατορία. Με τον Ανδρέα Παπανδρέου κάναμε μαζί φυλακή. Τα κατάφερα και έφυγα για την Αμερική, δεν ήμουν αντιστασιακός», συμπλήρωσε, επίσης, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις