Μια αποκάλυψη έκανε ο Μπράιαν Μει με αφορμή και την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Sheer Heart Attack».  Ο κιθαρίστας των Queen εξομολογήθηκε ότι υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού είχε έναν δυνατό πόνο στο στήθος, ο οποίος κράτησε για περίπου 40 λεπτά.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε τρεις φραγμένες αρτηρίες και έπρεπε να τοποθετηθεί κάποιο στεντ.

Μέσα από  τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο  είπε ότι στην αρχή είχε βρεθεί στο νοσοκομείο για ένα ατύχημα ενώ ασχολείτο με την κηπουρική στο σπίτι του, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν κάτι πιο σοβαρό. Ο 72χρονος είχε μια ρήξη στον γλουτιαίο μυ και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τρεις μπλοκαρισμένες αρτηρίες.

«Χμ… Ξεκάθαρη καρδιακή προσβολή ε; Πάντα ανησυχούσα λίγο για τον αυτόν τον τίτλο του άλμπουμ. Αναρωτιόμουν μήπως στεναχωρήσει ανθρώπους που είχαν πραγματικά πάθει καρδιακή προσβολή. Είμαι κάπως ανακουφισμένος τώρα που ανήκω κι εγώ σε αυτούς- και δεν το βρίσκω καθόλου στενάχωρο!» έγραψε αναφερόμενος στο άλμπουμ «Sheer Heart Attack»,

«Χμ… Ξεκάθαρη καρδιακή προσβολή ε; Πάντα ανησυχούσα λίγο για τον αυτόν τον τίτλο του άλμπουμ. Αναρωτιόμουν μήπως στεναχωρήσει ανθρώπους που είχαν πραγματικά πάθει καρδιακή προσβολή. Είμαι κάπως ανακουφισμένος τώρα που ανήκω κι εγώ σε αυτούς- και δεν το βρίσκω καθόλου στενάχωρο!» έγραψε αναφερόμενος στο άλμπουμ «Sheer Heart Attack», ενώ ο 72χρονος που εκτός από μουσικός είναι και αστροφυσικός, πρόσθεσε «Νιώθω σαν να μη συνέβη ποτέ. Η εγχείρηση πέτυχε. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  Μπράιαν Μέι, είναι ένας ήρωας της μουσικής αλλά και ήρωας χιλιάδων σκαντζόχοιρων που απειλούνται με εξαφάνιση και ζουν σε Κέντρο Προστασίας που ίδρυσε στο κτήμα του στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις