Σε ένα φιλικό του σπίτι στη Σαλαμίνα πέρασε τα γενέθλιά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος έκλεισε τα 69 του χρόνια και ήταν φανερά αδυνατισμένος αλλά και χαρούμενος με τους φίλους που τον φιλοξένησαν στη Σαλαμίνα, έχοντας αφήσει πίσω του τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.  Με δυο τούρτες που έγραφαν, «χρόνια πολλά Αντρίκο μας» η Σοφία Βόσσου, η σύντροφός του Έλενα Μαστραγγελή αλλά και αγαπημένοι του φίλοι, του ευχήθηκαν χρόνια πολλά. Στο Facebook είδαμε μάλιστα και φωτογραφίες από το πάρτι έκπληξη αλλά και την τούρτα που του ετοίμασαν και ο παρουσιαστής ήταν αρκετά ευδιάθετος.

Να θυμίσουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε αντιμετωπίσει πριν λίγους μήνες ένα σοβαρό πρόβλημα με τη υγεία του,  λίγο μετά τον θάνατο του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου. Ο αγαπημένος παρουσιαστής  υπέστη οξύ πνευμονικό οίδημα, στις αρχές Ιανουαρίου και οδηγήθηκε στην εντατική, περνώντας ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές. Είχε μείνει  στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο για έντεκα ημέρες και έδωσε τη δική του μάχη αλλά τώρα έχει αναρρώσει πλήρως.

Μάλιστα πρόσφατα γνωρίσαμε και τη γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του παρουσιαστή την Έλενα Μαστραγγελλή, η οποία  ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, στις αρχές Ιανουαρίου, για να μεταφερθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ιπποκράτειο. Στο πλευρό του όμως εκτός από τη σύντροφό του ήταν και η  Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια είχε φιλοξενήσει τον παρουσιαστή όσο διάστημα χρειαζόταν μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο και του συμπαραστάθηκε ώστε να νιώσει και πάλι δυνατός. Οι δυο γυναίκες της ζωής του λοιπόν μαζί με καλούς φίλους του οργάνωσαν ένα μίνι πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του. Η μικρή γιορτή στήθηκε σε φιλικό σπίτι στη Σαλαμίνα και η Σοφία ήταν εκείνη που ξεκίνησε το γενέθλιο τραγούδι για να σβήσει ο Αντρέας τα κεράκια στην τούρτα του!«Χρόνια πολλά Αντρίκο μας», έγραφε επάνω η τούρτα.

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο με τη Σοφία να του τραγουδάει τα «Χρόνια Πολλά»:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις