Το ριάλιτι μαγειρικής μπήκε στην τελική ευθεία μετά και τις αποχωρήσεις του Γιώργου Λασκαρίδη και του Δημήτρη Μπέλλου, αφού η σημαντική ημέρα, των ημιτελικών, του Masterchef 4 ξεκινά σήμερα.  Οι τέσσερις δυναμικοί παίκτες που πέρασαν «δια πυρός και σιδήρου», Σταύρος,  Τζoν, Σταυρής, και Μαρία, θα παλέψουν για να φτάσουν πιο κοντά στο όνειρό τους.

Τώρα πια τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για όλους και οι δοκιμασίες έχουν γίνει πολύ απαιτητικές, ανάλογες με το επίπεδο των παικτών ώστε να αναδείξουν τους δύο φιναλίστ. Με ένα τεστ δημιουργικότητας, που θα χρειαστεί να εμφανίσουν όλους τους κρυμμένους μαγειρικούς άσσους, ο Σταύρος, ο Τζον, η Μαρία και ο Σταυρής, θα μαγειρέψουν για την πρόκριση στο πιο σημαντικό σημείο του διαγωνισμού, στον μεγάλο τελικό και στις δύο θέσεις διεκδίκησης του τίτλου του νέου MasterChef της Ελλάδας. Η Μαρία Μπέη, η μοναδική γυναίκα της τετράδας δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. «Δε φοβάμαι κανέναν αντίπαλο, δεν έχω δεθεί με κανέναν εκτός από τον Δημήτρη, ο οποίος δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, οπότε όλους θέλω να τους φάω λάχανο, τέλος» είπε σήμερα το πρωί «στη φωλιά των Κου Κου».

«Είστε τέσσερις και στο τέλος της ημέρας θα ξέρουμε το ζευγάρι του τελικού!», ακούγεται να λέει στο trailer ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Σήμερα Δευτέρα,  από τη γαστρονομική κόντρα και το απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες, δύο θα δουν εδώ να τελειώνει το μαγειρικό τους ταξίδι και θα αποχαιρετήσουν για πάντα το όνειρο τους να γίνουν ο επόμενος Masterchef. Σύμφωνα με σπόιλερ από το «TV Έθνος», αυτοί θα είναι η Μαρία και ο Τζον. Μάλιστα ο τελευταίος αποχωρεί «MasterChef» με δάκρυα στα μάτια, καθώς ήθελε πολύ να είναι εκείνος που θα κόψει το νήμα του διαγωνισμού μαγειρικής. Να θυμίσουμε ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις