Τίτλοι τέλους φαίνεται να πέφτουν και πολύ γρήγορα μάλιστα στον γάμο του Τζορτζ Κλούνει και της Αμάλ Αλαμουντίν. Τα δημοσιεύματα εδώ και πολύ καιρό θέλουν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz να μην αντέχουν ο ένας τον άλλο.

Αν και οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο, ο χωρισμός φαίνεται να είναι μονόδρομος και έπειτα από έξι χρόνια έγγαμου βίου θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους παίρνοντας διαζύγιο της τάξης των 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι φήμες  που κυκλοφορούν, θέλουν για όλη αυτή την κατάσταση να ευθύνεται το πολιτικό έργο της Αμάλ Αλαμουντίν το οποίο φαίνεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους.

«Ο Τζορτζ είναι θυμωμένος που οι σκληρές προσπάθειες της γυναίκας του για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αφήσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Δυσκολεύεται πολύ με αυτό, και προκαλεί μεγάλη ρήξη στον γάμο τους», ισχυρίστηκε η ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το National Enquirer.

Παράλληλα κάποια καινούργια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν την Τζούλια Ρόμπερτς να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του κολλητού της, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ να μην  έχει διαψεύσει δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την ηθοποιό, με την οποία, σημειωτέον, διατηρούν μακροχρόνια φιλία.

Οι δυο τους παρόλα αυτά  δεν έχουν προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση , αλλά όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ,  το διαζύγιο είναι μονόδρομος για το λαμπερό ζευγάρι με τα δίδυμά τους να είναι στη μέση μιας πικρής διαμάχης για την κηδεμονία τους.

Όπως έγραφε το radaronline.com : «Ο Τζορτζ και η Αμάλ έχουν διαμάχη για τον διαφορετικό τρόπο ζωής τους και οι φήμες για ρήξη ανάμεσά τους κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Αυτή όλο δουλεύει και εκείνος όλο διασκεδάζει. Είναι σαν το λάδι με το νερό. Δεν αναμιγνύονται και φέρεται να έχουν εμπλακεί σε μάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους. Οι δυο τους έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τον Αύγουστο.

Το love story

Όταν γνωρίστηκαν, ο Κλούνεϊ θεωρούσε εαυτόν ορκισμένο εργένη και η Αλαμουντίν πίστευε ότι δεν θα ανέβει ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Τον Σεπτέμβριο του 2014 παντρεύτηκαν στη Βενετία, με καλεσμένους πολλούς διάσημους φίλους τους και η ακτιβίστρια νομικός άλλαξε αμέσως το επίθετό της. Τρία χρόνια αργότερα το λαμπερό ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμά του, τον Αλεξάντερ και την Έλα.