Η Winona Ryder έδωσε συνέντευξη στους Sunday Times και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη φιλία της με τον Keanu Reeves , αποκάλυψε τι είναι αυτό που τους ενώνει αλλά και τον τρόπο που γεννήθηκε αυτή η φιλία. Σε ένα flash back η διάσημη ηθοποιός πήγε στην εποχή που γυρίζονταν η ταινία “Dracula” του 1992, στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Keanu Reeves. Όπως χαρακτηριστικά θυμάται, υπήρχε έντονη ανάγκη στον ρόλο να «απαντήσει» συναισθηματικά και να φανεί τρομαγμένη και σοκαρισμένη.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Francis Ford Coppola, ανάγκασε τους άλλους ηθοποιούς να προχωρήσουν σε λεκτική επίθεση από κοινού μαζί του, ενάντια στην ίδια, προσβάλλοντας την έντονα. «Υποτίθεται πως έπρεπε να κλαίω», είπε η σταρ αναφερόμενη σε μια σκηνή που ο χαρακτήρας που υποδυόταν έπρεπε να βρίσκεται στο κρεβάτι μαζί με τον Δράκουλα (Gary Oldman) και συμπλήρωσε «Ο Francis προσπαθούσε να τους κάνει όλους να μου φωνάζουν πράγματα που θα με έκαναν να κλάψω. Μάλιστα ο σκηνοθέτης το προχώρησε πιο πολύ και άρχισε να φωνάζει “Πόρνη!” στην κάμερα, προτρέποντας τους άντρες συμπρωταγωνιστές της (συμπεριλαμβανομένου και Reeves) να συμμετάσχουν μαζί του. Ο Keanu δεν θα το έκανε αυτό. Ούτε ο Anthony Hopkins. Αυτό απλά δεν δούλεψε. Έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα.»

Αυτή η συμπεριφορά του Keanu Reeves προς το πρόσωπό της, έγιναν αφορμή για την αρχή μια μεγάλης φιλίας ανάμεσα τους, η οποία είναι πολύ στενή. Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί έπαιξαν μαζί σε άλλες τρεις ταινίες: A Scanner Darkly (2006), The Private Lives of Pippa Lee (2009) και Destination Wedding (2018).
«Λατρεύω τον Keanu. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Μου λείπει τόσο πολύ, και είναι δύσκολο γιατί δεν είναι μακριά»είπε η Winona, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έγινε από το σπίτι της, σε περίοδο lockdown.

Η διάσημη ηθοποιός μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι πιστεύει πως μπορεί να είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Keanu Reeves αφού όπως είχε δηλώσει στο «Entertainment Weekly» οι δυο τους παντρεύτηκαν παρουσία ενός αληθινού ιερέα, στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Δράκουλας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις