Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους δικαιώματα και να ζήσουν σαν κοινοί θνητοί. Βέβαια το brand name που τους ακολουθεί είναι βαρύ και πληρώνατια αδρά. Έτσι πρόσφατα ο μάνατζερ που έχουν προσλάβει για να χειρίζεται την διασημότητά τους κανόνισε συμβόλαιο στο οποίο το πρώην βασιλικό ζεύγος θα πληρώνονται με ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε ομιλία τους.

Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψαν συμβόλαιο με το Harry Walker Agency, εταιρεία με την οποία συνεργάζονται και άλλοι διάσημοι ομιλητές όπως οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και Όπρα Γουίνφρεϊ.

Το ζευγάρι θα πραγματοποιεί διαλέξεις αναπτύσσοντας θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο, σύμφωνα με το Town & Country. «Τα θέματα θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τώρα, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια και το περιβάλλον, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις αυτών των θεμάτων… Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που θα καλύπτονται στις διαλέξεις θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, που είναι η νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση» αναφέρει το περιοδικό.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει μετακομίσει στο Λος Αντζελες, από ένα νησάκι στον κόλπο του Βανκούβερ στον Καναδά, όπου έμεινε το πρώτο διάστημα μετά τον «χωρισμό» τους από τη βασιλική οικογένεια και μάλιστα δημοσιεύματα θέλουν το πριγκιπικό ζεύγος να έχει εγκατασταθεί σε μια πολυτελή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς. Το νέο «παλάτι» του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων και ανήκει στον μεγιστάνα του Χόλιγουντ- ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό- Τάιλερ Πέρι, ενώ έχει 8 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια, και βρίσκεται σε έκταση 89 στρεμμάτων, σύμφωνα με την Daily Mail. Σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων ζει ο Έλτον Τζον, φίλος του ζευγαριού με τον οποίο έχουν τακτική επαφή, αναφέρουν πηγές της εφημερίδας.