Η Μία Καλίφα με σειρά αναρτήσεών της αναφέρθηκε στα 11 βίντεο που έκανε όταν ήταν 21 χρονών, την εκμετάλλευσή τους από την ερωτική βιομηχανία και τις συνέπειες που είχαν στη ζωή της. Πλέον ζητά από το site να κατεβάσει τα βίντεο. Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε διαδικτυακή καμπάνια με συλλογή υπογραφών ώστε να υπάρξει « Δικαιοσύνη για τη Μία». Ζητά να αφαιρεθούν τα φιλμ από τις διάφορες ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και να δοθούν στην 27χρονη τα domains με το όνομά της.

Στο σχετικό κείμενο της καμπάνιας αναφέρονται τα εξής:

«Η 27χρονη τώρα Μία Καλίφα εμφανίστηκε στη βιομηχανία ερωτικών βίντεο για σύντομο χρονικό διάστημα τριών μηνών το 2014 σε ηλικία 21 ετών. Πληρώθηκε μόνο 12 χιλιάδες δολάρια από τα εκατομμύρια δολάρια που έβγαλαν οι ατζέντιδές της».

«Η Mia και η ομάδα της έχουν κάνει αμέτρητες οικονομικές προσφορές στους τρέχοντες κατόχους των ερωτικών βίντεο για να σβήσουν τα βίντεο από τους σέρβες τους, χωρίς αποτέλεσμα. Οι μεγάλες εταιρείες δεν δίνουν στη Μία Καλίφα μια δίκαιη ευκαιρία να κερδίσει το περιεχόμενό που της ανήκει στο δικαστήριο, εκμεταλλευόμενες τις τεράστιες οικονομικές τους δυνατότητες. Απαιτούμε τα βίντεό της να αφαιρεθούν και να υπάρξει μια δίκαιη δίκη στο δικαστήριο, χωρίς να πρέπει να καταστραφεί οικονομικά η Mia Khalifa για να μπορέσει να υποστηρίξει τον εαυτό της. Έχει δηλώσει επανειλημμένα πως έχει μετανιώσει για την απόφασή της να εργαστεί στη βιομηχανία του ερωτικού βίντεο.

Υπογράψετε αυτή την αίτηση για να στηρίξετε τις μελλοντικές προσπάθειες της Μία Καλίφα για δικαιοσύνη». Ήδη έχουν υπογράψει περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι. Όταν είχαν συγκεντρωθεί οι πρώτες 500 υπογραφές η Καλίφα έγραψε στο Twitter της: «Σας ευχαριστώ όλους, που υπογράψατε, είστε προσκεκλημένοι στο πάρτι μου. Δεν είναι συλλογή υπογραφών είναι λίστα προσκεκλημένων».

Η πρώτη φορά που η Μία Καλίφα καταφέρθηκε εναντίον της βιομηχανίας  ήταν το 2019 στο HARDtalk του BBC.

«Ήμουν 21 ετών τότε, δεν είχα δικηγόρο ή σύμβουλο, με έβλεπαν σαν μηχανή παραγωγής χρήματος. Όταν μιλάω για αυτά αισθάνομαι σαν να βλέπει ο κόσμος μέσα από τα ρούχα μου και ντρέπομαι. Αισθάνομαι σαν να έχασα όλα τα δικαιώματά μου στην ιδιωτικότητα. Είμαι ένα google search μακριά από αυτό” έλεγε τότε. Πρόσθετε πως την είχαν πιέσει να κάνει τη σκηνή με τη hijab κάτι που έκανε τελικά, παρότι φοβόταν.

Τους είπα ότι θα με σκοτώσουν με αυτό και γέλαγαν. Με εκφόβιζαν, φοβόμουν. Σκεφτόμουν πως αν έλεγα όχι, αυτό θα έκανε τα πράγματα ξέρεις. Δεν μπορούν να σε αναγκάσουν με το ζόρι. Αυτό θα ήταν βιασμός. Κανείς δε θα ανάγκαζε να κάνεις σεξ. Αλλά ήμουν πολύ φοβισμένη».

Πριν από μία εβδομάδα στο Twitter περιέγραψε την τραυματική εμπειρία της από τα ροζ βίντεο, σχολιάζοντας μάλιστα ότι θα τη στοιχειώνουν για πάντα. ζήτησε από τα κορίτσια να μείνουν μακριά από τον χώρο του ερωτικού βίντεο. «Σας εκλιπαρώ να μην το κάνετε. Όχι επειδή είμαι κατά της βιομηχανίας του έρωτα, δεν είμαι! Δεν θα σας πω τι να κάνετε με το σώμα σας, όμως θα σας πω να μην αφήσετε ποτέ κανέναν να έχει την ιδιοκτησία του περιεχομένου σας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις