Στα Φιλαράκια είχε γίνει αναφορά στο ελληνικό επώνυμο της Τζένιφερ Άνιστον. Οι περισσότεροι φανς της σειράς όμως δεν το είχαν παρατηρήσει. Πρόσφατα την ανακάλυψαν και φυσικά η ελληνική καταγωγή της ηθοποιού έγινε viral.

Πιο συγκεκριμένα η αναφορά γίνεται στο επεισόδιο της έβδομης σεζόν με τίτλο «Ο Τσάντλερ παντρεύεται με την Μόνικα». Τα πράγματα στο γάμο αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά. Ο γαμπρός λείπει, ο Τζόι που θα παντρέψει το ζεύγος δεν προλαβαίνει την τελετή, η Φοίβη ψάχνει να βρει τον Τσάντλερ και η Ρέιτσελ τρέχει να βρει τον αντικαταστάτη του Τζόι. Σε αίθουσα απέναντι από αυτή στην οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει η γαμήλια τελετή του ζευγαριού, η Ρέιτσελ βλέπει μία ταμπέλα για έναν άλλο γάμο. Το ζευγάρι ήταν δύο Έλληνες.

Τα ονόματα των οικογενειών είναι «Αναστασάκης – Παπασιφάκης». Μάλιστα η Ρέιτσελ διαβάζει φωνάζοντας την ταμπέλα με το επώνυμό της και στη συνέχεια ζητάει από τον ορθόδοξο ιερέα να παντρέψεις τους δύο φίλους της.

Αναστασάκης είναι το πραγματικό επίθετο της Τζένιφερ Άνιστον, καθώς το πλήρες όνομα του πατέρα της προτού εκείνος το αλλάξει σε Τζον Άνιστον, είναι Γιάννης Αντώνιος Αναστασάκης. Ο πατέρας της είχε καταγωγή από τα Χανιά. Γεννήθηκε το 1933 στην Κρήτη και ήταν και αυτός ηθοποιός της τηλεόρασης. Πιο γνωστός έγινε για τον ρόλο του στην καθημερινή σαπουνόπερα του NBC «Days of our Lives».

Η Τζένιφερ Ανιστον γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Όταν γεννήθηκε η Άνιστον, ο πατέρας της προσπαθούσε να βρει δουλειά ως ηθοποιός. Η μία αποτυχία διαδεχόταν την άλλη και έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα καταγωγής του, την Ελλάδα, όπου σκόπευε να σπουδάσει Ιατρική. Αυτό που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι η Ανιστον, έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα, ωστόσο, τα περισσότερα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Νέα Υόρκη.

Ο πατέρας της στην Ελλάδα δεν κατάφερε να βρει δουλειά. Δέχτηκε ένα ρόλο για αμερικανική σαπουνόπερα και η οικογένεια επέστρεψε στις ΗΠΑ. Η Άνιστον θέλησε να ακολουθήσει το παράδειγμα το πατέρα. Εκείνος όμως της το απαγόρευσε γιατί θεωρούσε ότι ήταν ένα δύσκολο επάγγελμα χωρίς μέλλον. Οι συμβουλές του δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και στα 17, η κόρη του πέρασε την οντισιόν για μία απ’ τις καλύτερες σχολές υποκριτικής στη χώρα, πάνω στην οποία είχε βασιστεί και η ταινία «Fame».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις