Λίγη ώρα μετά την έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποίησε μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, την πρώτη μετά από 70 ημέρες, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, αποφάσισε να το ρίξει και λίγο έξω, πηγαίνοντας με τη σύζυγό του στο Δελφινάριο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Μάρκο Σεφερλή να υποδύεται τον… Νίκο Χαρδαλιά, στην επιθεώρηση με τίτλο «Dettolμη και Γοητεία».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Χαρδαλιάς πηγαίνει να παρακολουθήσει μια παράσταση στην οποία ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον υφυπουργό, καθώς πριν λίγο καιρό είχε πάει να παρακολουθήσει τον Τάκη Ζαχαράτο στο «Άλσος». Στο Δελφινάριο, πριν αρχίσει η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, προκλήθηκε μια μικρή «αναστάτωση» όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία του κυρίου Χαρδαλιά. Πάρα πολλοί θεατές έσπευσαν να φωτογραφήσουν ή να βγάλουν selfie με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ένας άνθρωπος με τόλμη και ο Νίκος Χαρδαλιάς, ένας άνδρας με ακαταμάχητη γοητεία, ανεβαίνουν στη σκηνή και δια στόματος Μάρκου Σεφερλή, ανακοινώνουν ότι βρέθηκε επιτέλους το φάρμακο για τον Κορονοϊό, το οποίο και μοιράζεται απλόχερα από Τρίτη μέχρι Κυριακή μόνο στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ. Ο Μάρκος Σεφερλής με «Dettolμη και Γοητεία» δίνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε ο Κορονοϊός!

  • Τι δεν έδειξαν οι κάμερες στο ραντεβού των 6:00, με Τσιόδρα – Χαρδαλιά;
  • Πώς πέρασε ο Έλληνας στην καραντίνα;
  • Πώς μετακινήθηκε;
  • Γιατί οι ηλικιωμένοι δεν έλεγαν με τίποτα να μείνουν σπίτι;
  • Γιατί τα κατοικίδια ήθελαν να παραταθεί η καραντίνα;
  • Πώς θ’ απολαμβάνουμε πλέον το δείπνο μας σ’ ένα ρεστοράν με τα νέα μέτρα αποστασιοποίησης;
  • Πώς θα διασκεδάζουμε στα νυχτερινά μαγαζιά;
  • Πώς θα περνάμε ευχάριστα την ώρα μας όχι με πολύ κόσμο, αλλά «JUST THE 2 OF US»;

Η επίσκεψη στον Ζαχαράτο

Η υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Τάκη Ζαχαράτο και πήγε στις 15 Ιουλίου 2020, στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου, στο Άλσος. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε το παρών στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα και γέλασε με την ψυχή του. Δύο μήνες νωρίτερα ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε σχολιάσει κάτω από βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου στο Instagram, στο οποίο ο καλλιτέχνης τον μιμούνταν, γράφοντας: «15 Ιουλίου θα είμαι εκεί, στην πρεμιέρα. Και χωρίς τα κόκκινα γάντια. Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας. Keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος».