Η Όλγα Κεφαλογιάννη εδώ και αρκετό καιρό έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι στο πλευρό του συντρόφου της Μίνωα Μάτσα.Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αυτό το διάστημα βρίσκονται στην Κρήτη και απολαμβάνουν τις πρώτες καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί στον αγαπημένο προορισμό της βουλευτή στο Ρέθυμνο.

«Για μένα το Ρέθυμνο σημαίνει πάρα πολλά. Είναι ο τόπος καταγωγής των γονέων μου, είναι οι αναμνήσεις μου, είναι τα παιδικά μου καλοκαίρια, είναι τα πρώτα βήματά μου στην πολιτική, είναι οι ρίζες μου. Πέρα από όλα αυτά, είναι ένας ονειρεμένος τόπος. Ένας τόπος που συνδυάζει τα πάντα. Γαλήνη, ιστορία, ρομαντισμό, φύση, θάλασσα, περιβάλλον, ηρεμία, συναισθήματα, ότι κι αν ζητήσεις από τις διακοπές σου μπορείς να το βρεις σε αυτόν τον τόπο» αναφέρει η Όλγα Κεφαλογάννη στο asist.gr.

Ο Μίνως Μάτσας πριν λίγες ώρες ανήρτησε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία του με τη βουλευτή, από τις διακοπές τους.

Φωτογραφία από τις διακοπές της στο Ρέθυμνο ανάρτησε και η Όλγα Κεφαλογιάννη, κρατώντας ένα ποτήρι λευκό κρασί στο χέρι και αναφερόμενη στις ομορφιές του νησιού.

Έχοντας βγει και οι δυο από μακροχρόνιες σχέσεις, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μόλις βγει από ένα γάμο 15 ετών με τον Μάνο Πενθερουδάκη κι εκείνος από μια πολυετή σχέση με την Μαρία Κίτσου, οι δυο τους κράτησαν στην αρχή πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει τότε: «βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει», ενώ η βουλευτής της ΝΔ συμπλήρωσε ότι «τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».

Οι δυο τους σιγά σιγά, δημοσιοποίησαν το ευτυχές γεγονός, κάνοντας δυο κοινές εμφανίσεις στην Επίδαυρο. Στην πρώτη, απόλαυσαν την συναυλία του κορυφαίου βιολονίστα, Λεωνίδα Καβάκου φτάνοντας στο αρχαίο θέατρο αγκαζέ. Λίγες μέρες αργότερα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε λίγο πριν την έναρξη της παράστασης “Πέρσες”. Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβεται, όπως και τα χαμόγελα ευτυχίας στα πρόσωπά τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις