Με ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο η αδερφή της Σάρον Στόουν, που προσβλήθηκε από κορονοϊό, φαίνεται ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει, αποτυπώνει τη σκληρή καθημερινότητα των ασθενών. Η Κέλι Στόουν, η οποία νόσησε από τον ιό ενώ παράλληλα πάσχει από λύκο.

«Κάθε ανάσα χωρίς οξυγόνο. Παρακαλώ κάντε το για όσους αγαπάτε: ζητήστε περισσότερα τεστ, απαιτήστε να φορούν όλοι μάσκα» ακούγεται να λέει με δυσκολία η Κέλι Στόουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Please listen with love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kelly stone singer (@thekellystone) στις

«Δεν θέλετε ποτέ να νιώστε έτσι. Δεν μπορώ να ανασάνω» είναι οι τελευταίες λέξεις που ακούγονται από την αδερφή της διάσημης ηθοποιού πριν να σταματήσει το βίντεο.

Την είδηση για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της αδερφής της γνωστοποίησε η ίδια η Σάρον Στόουν αναρτώντας στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται η Κέλι Στόουν.

Παράλληλα η διάσημη ηθοποιός στην ανάρτησή της είναι καταπέλτης για όσους αψηφούν τα μέτρα και δεν φορούν μάσκα.

«Η αδερφή μου Κέλι, η οποία έχει ήδη λύκο, νόσησε από COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ένας από εσάς που δεν φορούσε τη μάσκα του το έκανε αυτό. Δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Δεν γίνονται τεστ στην περιοχή που μένει εκτός αν κάποιος είναι συμπτωματικός. Στη συνέχεια περιμένει 5 ημέρες για τα αποτελέσματα. Εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα! Για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Σας παρακαλώ», αναφέρει στο δραματικό μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η αδερφής της, η Σάρον Στόουν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις