Μετά το τέλος της εκπομπής της και την «παύση» που αποφάσισε να κάνει από την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη περνά το καλοκαίρι της στα Άχλα της Άνδρου με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο. Τις τελευταίες μέρες η Ελένη και ο Μάκης βρέθηκαν στη Νάξο ενώ σήμερα η Ελένη μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία πάνω στο σκάφος χωρίς ίχνος μακιγιάζ, στην οποία, φαίνεται η χαλάρωση και η ηρεμία στο πρόσωπό της. Η Ελένη περιέγραψε με 3 λέξεις πως περνά στις διακοπές της…

«Ηρεμία … χαρούμενες στιγμές και αγάπη ! #eleni #summer2020 #greekislands #greece» έγραψε κάτω από την φωτογραφία της.

Η Ελένη απάντησε και σε μια follower της εξηγώντας πως πλέον χαίρεται τη ζωή της χωρίς να την κυνηγά ο χρόνος…

«ζω απολαμβάνοντας το τώρα … κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα κι εγώ την χαίρομαι μ έναν καινούριο τρόπο ! Ο χρόνος πια δεν με κυνηγά ! Είμαι ήρεμη , χαρούμενη και παρούσα σε όλα! Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω», έγραψε.

Η επόμενη κίνηση μετά το τηλεοπτικό «αντίο»

Ένα δικό της κανάλι στο YouTube αλλά με προεκτάσεις που θα το κάνουν να προσομοιάζει με τηλεοπτικό σταθμό σχεδιάζει να ανοίξει η Ελένη Μενεγάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα On Time, με πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, η «ωραία Ελένη» και η ομάδα της επιθυμούν τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καναλιού που θα περιλαμβάνει εκπομπές κομμωτικής, στιλίστες, γιατρούς κοσμετολόγους και κατασκευαστές κοσμημάτων, χωρίς απαραίτητα καθημερινά να βγαίνει στον αέρα η ίδια η παρουσιάστρια.

Το γενικό πρόσταγμα στο συγκεκριμένο εγχείρημα θα έχει κατά πάσα πιθανότητα η Ελένη Γελαλή η οποία είναι η στενή συνεργάτιδα της Ελένης εδώ και 20 χρόνια. Κατά τα άλλα, η Ελένη, η οποία όταν μιλάει σε φίλες και φίλους της χρησιμοποιεί τον όρο αγρανάπαυση για την απουσία της την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν από τους παραδοσιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. H παρουσιάστρια παράλληλα με τις καλοκαιρινές της διακοπές, σχεδιάζει εν κρυπτώ και πολύ προσεχτικά αυτό το επόμενό της βήμα, αφού έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικές συναντήσεις με διαφημιστικές εταιρείες που της προτείνουν πακέτα συνεργασίας, τα οποία έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Εξάλλου, η Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο διαδίκτυο.