Ήδη τα τρία πρώτα τρέιλερ του νέου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, που ξεκίνησαν να προβάλλονται, δίνουν στους τηλεθεατές μια ιδέα του τι πρόκειται να επακολουθήσει στην ιστορία των τριών αδελφών Σταμίρη, της Ελένης (Μαρία Κίτσου), της Ασημίνας (Ελλη Τρίγγου) και της Δρόσως (Δανάη Μιχαλάκη), οι οποίες χωρίζονται για πρώτη φορά στη ζωή τους. Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε την Ελένη να παραπέμπεται σε δίκη για φόνο πρώτου βαθμού και να αντιμετωπίζει ένα εξαγριωμένο πλήθος που τη φωνάζει «φόνισσα» και επιχειρεί να τη λιντσάρει. Στο δεύτερο τρέιλερ, η Ασημίνα ακούει τον μικρό Σέργιο Σεβαστό να κλαίει και αναρωτιέται αν έκανε το σωστό να δεχτεί να μεγαλώσει για δικό της το παιδί του άντρα της Νικηφόρου (Αναστάσης Ροϊλός) και της αδελφής της.

Η Ασημίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την συνείδησή της.. Πρέπει να μεγαλώσει τον Σέργιο Σεβαστό… #AgriesMelisses Β' Κύκλος! Έρχεται τον Σεπτέμβριο στον #ant1tv

Gepostet von ΑΝΤ1 am Mittwoch, 19. August 2020

Στο τρίτο τρέιλερ βλέπουμε τη Δρόσω φορτωμένη με μια βαλίτσα να το σκάει από το Διαφάνι. «Αφήστε με να φύγω και δεν θα κάνω καμία κουταμάρα. Το υπόσχομαι. Πόσες ακόμη να κάνω στη ζωή μου;» λέει. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το σενάριο που γράφει πυρετωδώς η Μελίνα Τσαμπάνη, οι τρεις αδελφές θα κάνουν μια τελευταία αγκαλιά προτού φυλακιστεί η Ελένη και μετά θα σκορπίσουν. Η πρώτη μπαίνει στη φυλακή, η δεύτερη βιώνει τη δική της φυλακή στο σπίτι των Σεβαστών και η τρίτη το σκάει στην Αθήνα για να γλιτώσει από τη φυλακή του χωριού της. Στη φυλακή η Ελένη γνωρίζει τον διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος, ο οποίος την προστατεύει από τις κακοτοπιές, αλλά μοιάζει κάτι να θέλει από εκείνη.

H Ελένη καταδικάζεται με την κατηγορία του φόνου πρώτου βαθμού… Η εσχάτη των ποινών έρχεται

H Ελένη παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία του φόνου πρώτου βαθμού… Η εσχάτη των ποινών έρχεται.. #AgriesMelisses Β' Κύκλος! Tον Σεπτέμβριο στον #ant1tv

Gepostet von ΑΝΤ1 am Mittwoch, 19. August 2020

Η Δρόσω, από την άλλη μεριά, μόλις φτάνει στην πρωτεύουσα γνωρίζει κι εκείνη έναν άντρα, ο οποίος προθυμοποιείται να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Είναι όμως αυτός που φαίνεται; Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθούν αντίστοιχα τους δύο ρόλους των νέων αντρών που μπαίνουν στο σίριαλ.